UEFA Europa League 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Севиља и Билбао лелеле како играат!:vozbud::vozbud: Билбао еден на еден промашија,Севиља статива па после тоа од на гол линија спаси еден играч од Билбао.

само ако имаш противник ко борусија тогаш е возможен ваков шлагер, класика од утакмица, би рекол утакмица на сезоната. без ни една минута лежење, симулирање, глумење, провокации. чист фудбал ко солза. свака им част! респект целосен!

инаку што да се каже за нашиве европски ноќи? може ли боље од ова? свака част момци, ама пак ќе речам без максимално поштен противник ваква утакмица не беше можна

инаку и на 3-3 бев доволно среќен, ко ќе ми текне пред само 3 месеци, на 0-1 мислевме дека е крај и нема враќање, толку беа убиени. ова е веќе сосема друг менталитет.

ајде, уште 3 утакмици до ЛШ!

КАДЕ СТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ?! КАДЕ СТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ?! КАДЕ СТЕ НЕ БАРАВАТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ?!

КАДЕ СТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ?!

КАДЕ СТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ?!

ЛОКИ

САКО

САКО

ЛОКИ

КЛОП! КЛОП! КЛОП!

ЛИВЕРПУУУУУУУУУУУЛЛ!

ПОБЕДНИЧКИ МЕНТАЛИТЕТ КУРВИ ПОБЕДНИЧКИ МЕНТАЛИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕТ !!!!!!!!!!!!!!
:pos::pos::pos:

Да потсетиме, Клоп играше со играчите на Роџо :D... Клоп и Симеоне се мераци да ги гледаш, какви мурињовци, ван галовци и гвардиоловци... препотентни секташи

Имаше еден дечко овде бе, Обамејанг го бараше?

Еве сум, ти кај си? :kuracc:

Колку е интересно човек да ве чита па се истуривте од гомна јадење за Ливерпул бре. :D

Не можам, се тресам ко к*р во ладна вода, не можам да се соземам и не ми се верува. Нема спиење вечер, НЕМАААААААААААААААААААА. ДЕЖАН ФАКИНГ ЛОВРЕН, МАЈСТОРЕ!!!! Те плукам сезона и пол ми го начука до јајца ама ако, не ти се лутам, само пази Сако да не ти го опали оти те искина од фаќање ко заврши утакмицата. ЈУНЦИ БРЕ, ЈУНАЦИ. Колку удари примија утакмицава и прак се кренаа. Ливерпул е преодреден за вакви утакмици.

Да ебам и Иванов и протести и контра-протести и Собрание и Рекорд и затварање на улици и се!!!!!!!!!!!!!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom