Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе кои ваши пријатели, наши се, Чоло интераш до гроба!!!!!!!!Честитки до нашите пријатели од Мадрид (навивачите на Атлетико во Рим вадеа знаме од Рома) и посакувам конечно да освојат ЛШ.

Oвој тим на Барселона не е еден од најаките туку најак тим на сите времиња.Нападот е составен од најдобрите играчи на најуспешните репрезентации од Ј.Америка,средината шпански шмек со еден од најдобрите везњаци на ЈУ простори со Модриќ,одбраната Пике стуб,Маскерано терминатор,Дани Алвес најдобар десен бек уште мали Ноер да добие повише на искуство и то је то,чим само два три клуба може реално да им парираат то је то.
Колку брзо се менуваат работите ..

И што сеа,тоа ако сум дал такво мислење не значи дека сум за нив,мене ми беа со Роналдињо сто пати повеќе симпатични.И последната реченица ја прочита само три клуба можат да им парираат,а Атлетико е еден од нив.А како што глеам си неможел да спиеш па си го мислел постов цела недела.Колку брзо се менуваат работите ..
Аман и овде политика! (макар и на шала)Ова дека судиите не ја фаворизирале Барса е ко да слушам Сител.
Пример да осудат сега еден од ВМРО и да речат: Доказ дека судот е и против ВМРО!
Без да ги земат претходните 99999 пристрасно досудени работи во нивна корист.