прф ги доби,коментираше дека....не ми ги кажа ќе ги играф![]()
дали вреди барса спомнување после она бледило некни.........лавовите на симеоне со секого излегуваат на мегдан со максимални сили 500 минути ако треба..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
прф ги доби,коментираше дека....не ми ги кажа ќе ги играф![]()
а оти не беше за плашење барса вчера ??? ако не беше црвениот опет ќе изгубеа , ти ги пратиш мечевите или само резултатитепрф ги доби,коментираше дека....
дали вреди барса спомнување после она бледило некни.........лавовите на симеоне со секого излегуваат на мегдан со максимални сили 500 минути ако треба..
седи го гледам мечот дали Лама е овај дали Ноле/Федерер, а жива трагедија назад цело време со брусалици си маваат градилиште е некое тотално на нерва маваго чекам за добифка Фриц дрвото да тепа 6 разлика во гемови. Бука е денес, да му ебам смреката. Ако влезе трет сет 6-1 6-0 за него во живот повеќе нема да го споредувам со вид на дрво.![]()
Секој ден лапаш по 2к, секако дека нема да се нервираш.Ма нервоза дикеле романтика брат
вечерва Фриц направи слично нешто само што ќе му извадеше око на линиски судија шо седи до главниотЗа утре, Козлов-Лестиене 1 1.60
Овој Лестиене го гледав вчера, полош тенисер во мојот живот немам видено, значи мене Кени де Шипер ми е дефиниција за мизерен тенисер ама барем има сервис, а овој нема ништо, значи буквално ниту еден удар, само ја гура топката во поле. Козлов е многу талентиран момак, има одлична техника и одлично се движи по основната линија. Проблем кај него е кога ќе игра со некои ударачи и играчи што може да го притиснат бидејќи уште е млад и не може да парира на нивната снага, а и неговата игра се базира на техника. Овој Лестиене со ништо не може да го притисне, класична мизерија од тенисер, пушер.
Инаку вчера овој Лестиене направи ист потег како и Корне во овој меч
Ќе те следам за ова на твоја одговорностЗа утре, Козлов-Лестиене 1 1.60
Овој Лестиене го гледав вчера, полош тенисер во мојот живот немам видено, значи мене Кени де Шипер ми е дефиниција за мизерен тенисер ама барем има сервис, а овој нема ништо, значи буквално ниту еден удар, само ја гура топката во поле. Козлов е многу талентиран момак, има одлична техника и одлично се движи по основната линија. Проблем кај него е кога ќе игра со некои ударачи и играчи што може да го притиснат бидејќи уште е млад и не може да парира на нивната снага, а и неговата игра се базира на техника. Овој Лестиене со ништо не може да го притисне, класична мизерија од тенисер, пушер.
Инаку вчера овој Лестиене направи ист потег како и Корне во овој меч
Рано е за 250ки за него, треба прво да го помине Челенџер нивото.Ќе те следам за ова на твоја одговорност
Македонецов од тоа што го имам гледано солиден е, очекувам другата сезона да игра и на некои 250ки и такви турнири во САД па после од него зависи
Па затоа реков другата годинаРано е за 250ки за него, треба прво да го помине Челенџер нивото.
Играше он и лани, а многу веројатно е дека ќе игра и оваа година, може вајлд карта да добие на некој од америчките турнири, нарочито на тие пред УС Опен.Па затоа реков другата година
Или мислиш ни тогаш не би бил спремен? Вака споредбено со фаци ко Тиафое и Фриц на пример..шо знам, мислам би играл барем еден таков турнир следната година.
Кербер-Куцова -4.5 1.65 Моцарт
Куцова вчера се протна против Бондаренко после изгубен прв сет со 0-6. Кербер е веќе друга димензија, топ 5 тенисерка, практично без маана во играта. Куцова игра дворачен форхенд, што е голем минус во денешниот дуел против Енџи. Има просечен и слаб сервис, а играта од поле и се базира на враќање, односно мене ми тера накај кантер панчер. Кербер многу подобро го прави тоа од Куцова и јас не гледам како ќе добива поени во размени словакињата, а веќе реков дека нема сервис што значи не може ни евтини поени од серва да добива. Едноставно Кербер е класи поквалитетна од Куцова и очекувам да ја прегази. Првичниот хендикеп е 5.5 али за посигурно идеме со 4.5.