Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
А овие пиздиве партиски од клубов што ќутат и не пренесуваат ништо од третото полувреме. Е од такви си патиме.

E toa e najlosoto u celiot slucaj za zal... Kjutat ko picki, da bese sloga sega neznam ke se desavaa cirkuzi, Komitite vaka Komitite taka ke ni opnea karata 500 denari da si go plaati vardar dolgot neli... Nikoj ne ni e kriv samite sme si krivi sto se kjuti za sve i svasta

http://sportmedia.mk/fudbal/domashno-prvenstvo/vardarecot-kojashevikj-nokautiran-so-boksirach-foto

Ништо не му е, ќе му помине ко на прле :icon_mrgr:
Нека искочат живи и здрави, ја заслужуваат нашата поддршка во среда против педерчињата на чело со Шишковски и Цикарски.
Што е работава со Шишковски?

Што е работава со Шишковски?
Ептен се искурчи во Велес,кога беа инциденти по дуелот со Работнички. Пцуеше и плукна накај нас и викаше одете во Чаир да ве видам ако имате муда :facepalm:

Уште нема реакција од нашите педерчиња, а според МВР немало ни пријава за инцидент.
Ебате пичињата.

Ептен се искурчи во Велес,кога беа инциденти по дуелот со Работнички. Пцуеше и плукна накај нас и викаше одете во Чаир да ве видам ако имате муда :facepalm:

И во Ѓорче еднаш кога игравме со нив, 2-2 тогаш заврши не сум сигурен која сезона беше, после гол на Работнички педерчето дојде пред наша трибина и рипаше се радуваше, после до крај доста го пцуевме

Зошто со комшивките ќе биде отворена само јужна? Знам дека на комити не им цветаат ружи, но во ред би било да се на матичната трибина.

Зошто со комшивките ќе биде отворена само јужна? Знам дека на комити не им цветаат ружи, но во ред би било да се на матичната трибина.

Северна ќе биде затворена ради реновирање, а запад не знам дали ќе биде затворен, минатиот пат и на запад имаше некое реновирање затоа Комити беа на јужна

Северна ќе биде затворена ради реновирање, а запад не знам дали ќе биде затворен, минатиот пат и на запад имаше некое реновирање затоа Комити беа на јужна
Ќе биде, барем така нашите објавија. Не сум знаел дека се реновира :)

Ќе биде, барем така нашите објавија. Не сум знаел дека се реновира :)

Заради супер-купот што ќе се игра во Скопје прават некои корекции, на северна мислам доста работа ќе има, посебно за вип-ложата, на другиве трибини веројатно нешто ситно

Уште нема реакција од нашите педерчиња, а според МВР немало ни пријава за инцидент.
Ебате пичињата.

Nisto ne se slucilo taman rabota za ova da ima prijavi, nebare Komiti go napravile incidentot pa da ima fama i prijavi. Edno ne mi e jasno narodov opsto kako moze da prekuti vakva rabota...

Nisto ne se slucilo taman rabota za ova da ima prijavi, nebare Komiti go napravile incidentot pa da ima fama i prijavi. Edno ne mi e jasno narodov opsto kako moze da prekuti vakva rabota...

Pa dobro ova ne e prv pat da se pravat Albancite Number One vo drzavata. Treba da se nacekat ovie negde i da bidat otepani od cotek ali kvalitetno. Za zal instituciite se neodgovorni i koristat dvojni arsini za Makedonci i Albanci

Да беше обратен случај веќе дел од Комити ке беа со кривична пријава за само влегување на терен , а плус со боксирачи и шишиња што мавале по играчи е дно ..
Прво ФК Вардар како голем клуб треба да ги заштити играчите и да прати соопштение каде ке се наведе тепање на играчите од страна на публика и редари , второ треба да наведе дека следен пат ке размисли дали да прифати да игра во Чаир ако нема нормални услови за фудбал , и трето тој што бил делегат на мечов мора да се изјасни дека индијанциве влегле на терен спротивно на правила ..
А Илчо педерот или таму комесарот за бедбезност до утре ако не донесат одлука за суспензија на Чаир најмалце до крај на сезона да ги мочам во уста ..(2 прекршок им е ова по тепањето на младинците на Вардар )
Во спротивно на мечот Вардар - Работнички во среда од 18 Комити имаат право да пеат 90 минути против Илчо односно ФФМ мафија , кој ги ебе сите!!

Точно е тоа што го викаш. На утакмицата на Градски имаше инциденти на север, кај што бевме ние обичната публика. После низ град поединци тепале шипци и сите се свртеа против Комити. Жаре, кој патем не е човек по сите стандарди, пишуваше како требало комитите да се кастрираат, а на постот имаше и повеќе од 50 лајкови. Тогаш и медиумите јадеа гомна за комити. Додека ова не се смени ќе си патиме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom