Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Додека нашиве ќутат овие излегоа со соопштение дека и Вардарци биле криви зашто биле тепани, или кратко кажано си го барале ц ц ц ај коа имаме неспособна управа и ова се дешава

Додека нашиве ќутат овие излегоа со соопштение дека и Вардарци биле криви зашто биле тепани, или кратко кажано си го барале ц ц ц ај коа имаме неспособна управа и ова се дешава

Normalno deka nie sme krivi, ugneteni se oni toa e toa. Ali ako ubavo ni pravat duri i malce e

Дома че си го радувате, кој го слави победа на сред гостински терен??? :mad:

Сигурно им имаат по 2000 евра вџеб ставено шошониве затоа ќутат пичкиве од управа,а и на сите медиуми,страници,тв канали,весници да им ебам се по список што не објавија ништо за нападнатите фудбалери у Чаир а коа се тепаа шпоонци на плоштад тоа беше главна тема и 24/7 сереа за меѓуетничките односи...

Da imaa Ilco i bagrata okolu nego dzamlii namesto shlajka mugju noze uste odamna ke se spravea so nepismenive plemenci. Sega e kasno, za dobar kesh pak ke im go pomiluvaat, ako voopsto i nesto poseriozno gi kaznat.

Најмалку треба да им удрат забрана за играње во Чаир до крај на сезона па нека шетаат низ Тетово ,Боговиње,Кичево...Само нема да ме чуди да ги донесат на Градски а нас да не префрлат у Ѓорче :D

Им го видовте видеото со наводното скандалозно судење? :pos::pos::pos:
Какви наркомани се овие бе, цело село шмрче бело.

Им го видовте видеото со наводното скандалозно судење? :pos::pos::pos:
Какви наркомани се овие бе, цело село шмрче бело.

Indijanci toa e... Posle ke mi trubat sozivot covecki prava,,, prvo tie ne se lugje pa za da baraat covecki prava

Утакмицата беше послаба дури и од Македонија - Бугарија :несвест::несвест: Врв на се беше голманот на Работнички од гол-аут топката ја шутна у корнер :popce:

Послаб фудбал одамна не одиграле Вардар и Работнички.
Ние без напаѓачи и не очекував нешто повеќе,но реално од Вардар очекував далеку подобро да изиграат но и вие ништо. Со еден збор катастрофален фудбал.

Ние без напаѓачи и не очекував нешто повеќе,но реално од Вардар очекував далеку подобро да изиграат но и вие ништо. Со еден збор катастрофален фудбал.

Секогаш кога ќе го донесам цело друштво на стадион, како за инает најмртов фудбал се игра :icon_mrgr:
Толку ни е на нас без Блажевски. Сељак или не, знаеше да раздвижи, да нафрли со тоа селската надворешна и ова мртовциве што ни играат напред да дадат гол.
Ќеран не истрча ни 20 метра вечерва, али Фичо тешко дека може некој да го надмине. Како лежерно си играше, мизерија жива. Ни овој Ќеран не е нешто подобар, би бил солиден ако има брз напаѓач крај себе или асални крила што знаат да нафрлат.
Сите играчи ги пробаа на крило, ама дрва си се дрва.
Сто крила имаат кои се тотално непотребни. Па уште Глишиќ го играат на крило. Дечкото беше мизерија денеска, не знаеше кај тера. Исто и Дашјан, комотно може шут карта да добие. Толку да паднеш во форма, не ми е јасно...
Среќа што ја имаме добрата одбрана која тешко прима гол, и Фелипе и Хоф што знае да влезе и да асистира/даде гол, иначе тешко нас.

Ќе биде мачење до крај со ваков лимитиран состав. И 5 бода може да ни бидат малце во борбата за титула. Мада Шкендија ќе мора да напаѓа и ако се подотворат може да ги казниме.
Вие денес игравте многу затворено, ама како што гледам немате ниеден класичен напаѓач. Па во моментов не ви го знам пола состав што се вика :D
Мизерен натпревар, среќна победа :icon_mrgr:

@Colt Willcox како оди текстот песната што ја пееФте од 60-та минута натаму? :D

Абе друже се е во ред, но 90 минути да не може 3 паса да се сврзат, ова и за 2та тима важи, срамота е ....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom