Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Која линија оди од Клинички накај Карпош по Партизански Одреди?

Кај има кај нас Denim јакни, и каде можам да најдам добар парфем кој одржава мирис долго време до 3 дена никако да најдам таков ми викат да да овој одржава и не плаќам ефтино 1500 купив ветер и магла

Кај има кај нас Denim јакни, и каде можам да најдам добар парфем кој одржава мирис долго време до 3 дена никако да најдам таков ми викат да да овој одржава и не плаќам ефтино 1500 купив ветер и магла
Само ти не го чуствуваш или ? Затоа што секој парфем кога ќе го свикнеш мирисот ти повеќе не го чуствуваш за разлика од другите. Инаку има една јака имитација на Бос за 700 денари ќе корнеш од него 7 дена минимун.

Каде можам да најдам стаклено нарѓиле за правење на овошен коктел?
Вака личи:
fbd5300aeff97d5a7f4b4a010f380631.jpg

11049423_1492061974386916_1997022403_n.jpg

maxresdefault.jpg

каде да најдам квалитетна мрежа за прозорци? до сега сите што сум ги ставил за 1-2 дена се одлепија сами од себе

Пиши у темата за парфеми има луѓе што се разбираат

каде да најдам квалитетна мрежа за прозорци? до сега сите што сум ги ставил за 1-2 дена се одлепија сами од себе
Најдобро е да направиш/поставиш комарник. Ем долготрајно решение, ем добра заштита од инсектите. Башка сега има и онакви како ролетни што се, па ќе имаш и добар изглед на прозорците.

Дали некаде во Скопје се продаваат Lavazza A Modo Mio капсули за кафемат?
Вака изгледаат
get_image.php

Да ве прашам дали може и каде се прави тоа : На медал (неоригинални де, тие по 200/300 денари) да се изгравира/испечати текст по желба ? И колку чини отприлика сето тоа дали знае некој, да не ме фати ѓавол и пол пошо планирам 2 :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom