Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Дали некаде во Скопје се продаваат Lavazza A Modo Mio капсули за кафемат?
Вака изгледаат
get_image.php
Тешко дека ке ги најдеш,освен во Италија јас од таму си ги носам најдобар е црвениот

Да ве прашам дали може и каде се прави тоа : На медал (неоригинални де, тие по 200/300 денари) да се изгравира/испечати текст по желба ? И колку чини отприлика сето тоа дали знае некој, да не ме фати ѓавол и пол пошо планирам 2 :D
За печатење можеш секаде кај што печатат на чаши , а за гравирање нз стварно.

Да ве прашам дали може и каде се прави тоа : На медал (неоригинални де, тие по 200/300 денари) да се изгравира/испечати текст по желба ? И колку чини отприлика сето тоа дали знае некој, да не ме фати ѓавол и пол пошо планирам 2 :D
zastani na ostrovoto pred Porta M.i gledaj nakaj Sobranie i ke vidis.

Тешко дека ке ги најдеш,освен во Италија јас од таму си ги носам најдобар е црвениот
Некако ми се врти низ памтење дека имаше некој што ги увезува и кај нас ама никако не можам да се сетам кој, па затоа и прашав овде. Иначе ги има и во Бугарија и Грција, ги имам гледано по супермаркетите таму.

Некако ми се врти низ памтење дека имаше некој што ги увезува и кај нас ама никако не можам да се сетам кој, па затоа и прашав овде. Иначе ги има и во Бугарија и Грција, ги имам гледано по супермаркетите таму.
Ако го најдеш увозникот пиши

Дали некој знае каде во СК може да најдам ваков парфем и дезодоранс? Местото од каде што ги купував повеќе не ги држат.

96953_w640_h640_black_jack.jpg

Дали некој знае каде во СК може да најдам ваков парфем и дезодоранс? Местото од каде што ги купував повеќе не ги држат.

Блек Џекот според мене е еден од подобрите парфеми. Најчесто се продава по пазарите, така да побарај го на Зелен Пазар или Бит Пазар, сигурно го има.

ко да го имам видено во ДМ во Капитол ама не сум сигурен не ме држи за збор.

Блек Џекот според мене е еден од подобрите парфеми. Најчесто се продава по пазарите, така да побарај го на Зелен Пазар или Бит Пазар, сигурно го има.
Јас го купував од парфимерија, не сум приметил по пазариве ама ќе побарам. Знаеш точна локација каде го има на бит/зелен пазар? Затоа што тие се вака доста широки поими.

Јас го купував од парфимерија, не сум приметил по пазариве ама ќе побарам. Знаеш точна локација каде го има на бит/зелен пазар? Затоа што тие се вака доста широки поими.
Батали од оние пазари гие се фалш ,оди парфимерија кај Бисер или Космо кај сити мол таму има широк избор парфеми.

На тезгите каде што продаваат парфеми, фарби, шминки....... и такви работи. Цената му е 150 - 200 денари, а одкога ќе се напрскаш алиштата мирисаат и во следните неколку дена. Јас само од пазар го купувам и имам само пофални зборови за парфемот.

Da li trae osiguruvanje na vozilo dovezeno od svajcarija ima rok do kraj na april i koj moze da go vozi dokolku ima.

Da li trae osiguruvanje na vozilo dovezeno od svajcarija ima rok do kraj na april i koj moze da go vozi dokolku ima.
Освен сопственикот на возилото никој друг не може , доколку нема полномоштво и треба да е со Швајцарско државјанство.Или возиго само да не те сопре полиција.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom