Авалон пак со изненадувања?

• Креатор на темата Креатор на темата STEALTH
  • Време на започнување Време на започнување
Кај нас увек коа некој "изненадува", тоа е со име кое минимум пред деценија-две го достигнало врвот у кариера.
Иначе први пут коа беа Продиџи овде, тогаш беа баш пред да станат планетарно ултра популарни. И Моби беше у Силекс пред да стане поп.

Продиџи беа 95та, 2005та, и сега еве најава ама колку е вистина ова... ќе видиме ;)

Значи ако е вистина продиџи дека ќе дојди 102.5% одам на нив ама картата соленка ќе е.

Кај нас увек коа некој "изненадува", тоа е со име кое минимум пред деценија-две го достигнало врвот у кариера.
Иначе први пут коа беа Продиџи овде, тогаш беа баш пред да станат планетарно ултра популарни. И Моби беше у Силекс пред да стане поп.
У право си, јас не памтам Авалон да донеле некоја актуелна група или пејач. Ги носат тие групи и пејачи кои веќе никој не ги шајкари. :D

У право си, јас не памтам Авалон да донеле некоја актуелна група или пејач. Ги носат тие групи и пејачи кои веќе никој не ги шајкари. :D

Дај не туку ми се правите вечни хејтери, помина времето на тоа.

На овој му поминало времето, на овој прескапа е картата, овој бил комерцијала.

И на лисицата и е кисело грозјето ако не може да го дофати.

Јбг 2 миљона народ сме. Пола глуп, пола нема пари и немаат интерес овде да носат странски звучни имиња..кој ќе им иде да ги гледа и слуша?.. Се знае кај идат Софија, Белград и Загреб.... Кому му е дојдено до концерти ќе си иде кај комшиите.

Јас заминував на студии во Англија, кога Продиџи прв пат гостуваше во Скопје. Се сеќавам дека прочитав за нивниот настап тука во едно англиско музичко списание. Нешто беше во стилот дека Македонците одлепиле на Продиџи. :)

Паааа, мислам дека Пинк и ПеесЦенти не беа донесени баш во нивни поодминати години. Мада, за воља на вистината, не сум ни 100% сигурен дека Аволон ги донесе.

Постојат исклучоци, пример ете Пеџа кажа за фифтисент, ја еве ќе спомнам за Guetta коа дојде беше у топ 3 на диџејмаг листата, башка тогаш му излезе и One Love албумот, исто и Fedde Le Grand лани на грин бич, R3hab исто сеа беше пред некое време, а мислам дека не е во залезот на кариерата, Армин пред 3-4 години дојде исто на грин бич, а он никогаш не е во одмината фаза од кариерата :D
Поголемиот дел од тие шо доаѓаат, да, во поодмината фаза од кариерата се, ама има и некои актуелни ѕвезди шо доаѓаат.

Него мене ова со Guetta само ме плаши да не е супститут на Nicky Romero. Ако настапот на Nicky Romero е 1000000% сигурен тогаш летово ќе биде прејако, а Guetta само бонус би бил :D

Постојат исклучоци, пример ете Пеџа кажа за фифтисент, ја еве ќе спомнам за Guetta коа дојде беше у топ 3 на диџејмаг листата, башка тогаш му излезе и One Love албумот, исто и Fedde Le Grand лани на грин бич, R3hab исто сеа беше пред некое време, а мислам дека не е во залезот на кариерата, Армин пред 3-4 години дојде исто на грин бич, а он никогаш не е во одмината фаза од кариерата :D
Поголемиот дел од тие шо доаѓаат, да, во поодмината фаза од кариерата се, ама има и некои актуелни ѕвезди шо доаѓаат.

Него мене ова со Guetta само ме плаши да не е супститут на Nicky Romero. Ако настапот на Nicky Romero е 1000000% сигурен тогаш летово ќе биде прејако, а Guetta само бонус би бил :D
Да, знам за Гета, а и други врвни диџеи доаѓале у ек на слава, не е само он.
Мене ми беше муабетов за концертни настапувачи - бендови и поединци.
Од таа категорија најчесто доаѓаат имиња на кои им поминале петте минути одамна, иако има исклучоци и таму (Фифти , а и оние на плоштад коа беа од Телеком ПусиКетДолс ли беа или други едни такви...)

Кога ќе чујам па дека некој диџеј имал концерт! :pos::pos::pos:

Енрике нема ни шеснаестина од харизмата на татко му, не знам кој го слуша. Продиџи не беа изненадување кога дојдоа деведесеттите во Скопје, а не па сега. Дури и тогаш, и тие шо слушаа народњаци, почнаа да слушаат Продиџи. :)

Да, знам за Гета, а и други врвни диџеи доаѓале у ек на слава, не е само он.
Мене ми беше муабетов за концертни настапувачи - бендови и поединци.
Од таа категорија најчесто доаѓаат имиња на кои им поминале петте минути одамна, иако има исклучоци и таму (Фифти , а и оние на плоштад коа беа од Телеком ПусиКетДолс ли беа или други едни такви...)
хахахахааххаахахаха
Шугабејбс мислам дека беа, не Пусикет. Тие никад не биле у ЕК на слава :D

Sugabes беа а претходната година пет шоп бојс ги донесе телеком ако не се лажам. И не ги заборавајте one republic лани.

geta e iscitana kniga, enrike taka i taka ce ima zeni mnogu ako ne drugo :D
a prodigi e druga dimenzija,definitivno dobar izbor

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom