HearthStone

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
xCult_Apothecary.thumb.png.eb927c2b7a0a6d0b8d0d839cbee956b8.png.pagespeed.ic.6bC8Tu96ev.png

За мене Healbot е боље карта од оваа.
Епа Healbot ќе го нема веќе, па му смислуваат замени. Мораа да се надокнади некако недостатокот на лечење. Само што ептен го исфорсираа во Паладин.

Healbot replacement?
Најверојатно не, ради тоа што е ептен situational, добра е против flood/aggro decks и тоа е тоа, катастрофална против Freeze Mage.
Не верувам дека ќе имаме некоја token meta у constructed за да биде играна картава.

^^
Да,заборавив дека Healbot нема да го има во стандард но како и да е картава не е ништо посебно.Не дека е многу лоша ама не е ни добра.Мислам дека со новава експанзија ке видиме уште неколку Heal карти.

635947709291370363.png

Досадно...
Прво нешо што ми иде на памет е Rouge, Tempo Mage...
Ќе ја замени
22326.png
у метата :D

Ај некој ако е разбуден во овие утрински часови нека проба дали може да ја пушти играва на андроид,два часа кај мене има некој проблем,не можам да се конектирам.Мене ми се има сјебано нешто или кај сите е исто?

Ај некој ако е разбуден во овие утрински часови нека проба дали може да ја пушти играва на андроид,два часа кај мене има некој проблем,не можам да се конектирам.Мене ми се има сјебано нешто или кај сите е исто?

Mene I od pc ne mi ja pusta. Me pokazuva offline.

у пм нека иде,не ми пропаѓа кафево :mad:.
Сега читав по нетов и веќе неколку часови има проблем.
Сум станал тежок зависник на ХС,ми треба многу брзо една Арена или готов сум:angel:

у пм нека иде,не ми пропаѓа кафево :mad:.
Сега читав по нетов и веќе неколку часови има проблем.
Сум станал тежок зависник на ХС,ми треба многу брзо една Арена или готов сум:angel:

Играј арена на америчкиот сервер :D

Уште е офф. Ајде да им покажеме на американците како се игра :D

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Ајде бај бај Маексна,Сталази и Феугени,Барони пичке материне.Фала богу да напраат нешо добро за тие шо не фрлаат пари на играва.

Ајде бај бај Маексна,Сталази и Феугени,Барони пичке материне.Фала богу да напраат нешо добро за тие шо не фрлаат пари на играва.
Ја уште на почетокот ги делитнав овие освен браќава Сталаг и Фјуген.Маексна,Барон и мурлокот отидоа во неповрат :icon_lol:

Со што класа у таверната бравлот го играте ?/
Ја со Паладин само 2 пати изгубив и тоа од Вориор и од Прист . Мејџовите не се нешто посебно за бравлов.

Со што класа у таверната бравлот го играте ?/
Ја со Паладин само 2 пати изгубив и тоа од Вориор и од Прист . Мејџовите не се нешто посебно за бравлов.
Shaman, со Far Sight и Ancestor's Call, Мalygos, плус нешто римувал и некои демиџ спелови, и остали 7+ минионс.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom