Јас кажав најчесто, не дека само во меѓусезона се качуваат рејтинзите. На тие со повисоки рејтинзи се 90% во лето или во зима, и сам гледаш дека најчесто се во јуни/јули. Баш тоа е разликата, кога ќе качи 90, не може по 3-4 добри натпревари да му рипне, затоа се чека цела сезона, додека на Марез ете и сам гледаш во август после 2-3 на почетокот кога играше јако му се качил рејтинг затоа што бил 86. Ти сам се негираш со тоа што го зимаш Диер кој е 88 а има 22 години и има добра сезона, ако не се качил до сега, неминовно е да се случи тоа, јас тоа ти го зборам дека зимаш играчи на кои ке се качи рејтингот за да ти била поинтересна играта, зошто не ми го бараше Џек Корк туку Ворд-Праус? За да за некое време пак имаш два јаки тима во прва лига, а демек се откажуваш од јунајтед. За разлика од тебе, погледни ги тимовите на бенфика, валенсија, атлетико мадрид и скоро сите во втора лига, никој не може да игра против таквиот “распродаден“ тим на манчестер по твоите критериуми, некои немаат ни една 90ка, ти викаш под 22 години играчи ке задржиш, или ако се над 22 да не се над 92 рејтинг... Тие над 22 години ке ти играат лига, а овие другите куп и како да не си продал ништо. Јас само се чудам како не ти е срам со таков тим да си 6-7 место не знам точно, а се чудам и зошто сите ние останатите не ја заебеме лигава, туку за да ни биде поинтересно и да се бориме за нешто играме со по 2 тима од кои едниот во втора лига..