Прашај некој интераш, зошто баш ЕдерЈас уште му се чудам зошто Едер, едер бе...
Фала богу дека не е крив, ама и сам требаше да биди свесен на што се нафаќа кога ја предзете репрезентацијата, ваќа испаѓа како cry baby. Јас мислам дека можеби има договор со друг клуб за од на лето, и би сакал да го видам во друг гигант. Тактичката не-флексибилнсот мислам дека ќе му се акни од гла и онај пичкарскиот менталитет али мора во др клуб да го видам па да судам тоталноКако прво Конте не може да има и нема никаква вина за повредата на Маркизио, ниту пак може да има вина за повредата на некој друг играч. Посебно таква повреда како онаа на Маркизио кој буквално се повредил трчајќи уште пред тренингот да почне.
Од друга страна го имам кажано ова и пак ќе кажам. Конте се кае што ја презеде репрезентацијата бидејќи тоа е работа која не носи многу адреналин и е за поконзервативни луѓе кои може да издржат доста време без акција. Конте не е таков, тој кога беше казнет во таа кабината горе изгледаше како некој ѕвер затворен во кафез и не знам како издржа таму четири месеци. Тврдоглав е многу и не верувам да го признае тоа, но ако не си оди сега од репрезентацијата максимум до европското ќе издржи. Кога веќе тоа се знае да сум на местото на Милан или Интер ќе се тепам да го донесам во клубот, бидејќи не верувам оти би имало подобар достапен тренер за да ги крене од мртвите. И баш би било интересно да оди тренер на Интер на пример, скоро секоја недела ќе имаме материјал за смеење и коментирање бидејќи може да замислите колку само гомна ќе јаде и колку ќе се нервира на нивната клупа, посебно со тековните играчи
Божем па вие имавте кујзне какви играчишта кога почна да ве води.Како прво Конте не може да има и нема никаква вина за повредата на Маркизио, ниту пак може да има вина за повредата на некој друг играч. Посебно таква повреда како онаа на Маркизио кој буквално се повредил трчајќи уште пред тренингот да почне.
Од друга страна го имам кажано ова и пак ќе кажам. Конте се кае што ја презеде репрезентацијата бидејќи тоа е работа која не носи многу адреналин и е за поконзервативни луѓе кои може да издржат доста време без акција. Конте не е таков, тој кога беше казнет во таа кабината горе изгледаше како некој ѕвер затворен во кафез и не знам како издржа таму четири месеци. Тврдоглав е многу и не верувам да го признае тоа, но ако не си оди сега од репрезентацијата максимум до европското ќе издржи. Кога веќе тоа се знае да сум на местото на Милан или Интер ќе се тепам да го донесам во клубот, бидејќи не верувам оти би имало подобар достапен тренер за да ги крене од мртвите. И баш би било интересно да оди тренер на Интер на пример, скоро секоја недела ќе имаме материјал за смеење и коментирање бидејќи може да замислите колку само гомна ќе јаде и колку ќе се нервира на нивната клупа, посебно со тековните играчи
Брат не ме заебавај, го немало Пирло. И во Германија го нема МатеусГи нема Пирло, Маркизио, Верати, Келини и Барsаљи и толку... џабе е со оние играчи, може која сака формација да извади, пак нема ништо да направи