Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Кари - :D

Пишав Барнс, Кларксон, Мирза + Дирк - и само што влагам дома читам Дирк ќе одмарал...

Јанкунас мизерија шутов.. 1/5 тешко дека ќе даде 13 поена ...

Dirk Nowitzki (rest) will not play vs. the Warriors on Friday.

Deron Williams (abdominal strain) will not play vs. the Warriors on Friday.

Вориорси вечер лаганица против Далас.
Vidov toa,pustiv uste eden tiket .
Stephenson +
Barnes +
Hezonja +
Curry -
Sportlife,na 1000den .
Mu ibam se najmilo na Jankunas i Augustine ..krv da serat ..kriminal e ova sto go igraat .

Цедевита што ја мочаа сите во Евролига сега го моча на главниот фаворит за титула Фенербахче...

не е ферер воопшто она што беше,ќе се увериш вечерва,чак може и да изгуби
Ферер не е тоа што беше,ама Фриц може дете да му биде.
Да изгуби од него,уште не.

За после

Холандија - Франција Т2 2+

Вердаско - Шарди 1 ( само ако игра овој како со Мулер )

Ферер не е тоа што беше,ама Фриц може дете да му биде.
Да изгуби од него,уште не.

За после

Холандија - Франција Т2 2+

Вердаско - Шарди 1 ( само ако игра овој како со Мулер )
ферер најслатки пари ми има носено на хендикеп гемови али не е веќе за играње годинава прави најголеми глупости од ко е жив.........иначе малио за малце му се лизна тајбрекот а се изгуби втор сет пред СЕ ради неискуство, преголем му е притисокот последно време топ тема е во светот на тенисот годинава

Go pustiv Parker 14.5+ jbg,visoka granica,ne mi se igrase na 1.7 Aldridge.
Odigrano uste i
Jankunas 12.5+
Augustine 11.5+
Udoh E. 12.5+
Ayon 11.5+
Na 900den .
Vi ibam glavite glupavi ..
Ovaj Jankunas i Ekpe nikako da idat +,a najmnogu sutevi zedoa ..
Ajdu uste Ekpe 3poena..Kajgana Magijo[emoji2] [emoji2]
So kur go vadis be guptin[emoji35] [emoji35]
Taman si stigna do 11poena !!!
Kakvi dve polozuvanja promasi,posledna cetvrtina,taman da si ide pluska,ke go cekav samo i Ayon za 9500den.
4/11 ..tolku sutevi a da nemozes 13poena da postignis,treba golema neznalica da si .
A Obradovic prvite min vtoro poluvreme ne go ni staj u igra !
More nikako da se fati nekoj denar !!!

Последно уредено:
da dade gospod ovaa niculesku bez nozi da ostane mater da i ebam i facata razglobena i se

Екпе Удо да ти ебам црнецот глупав ..[DOUBLEPOST=1458939948][/DOUBLEPOST]Кога не иде не иде .. Португалија 1-1&2-4 тие губат од бугарија со смешен гол .. роналдо промаршува зицер на празен гол..
Мамица да ви ебам ако не победите на крај !

Последно уредено:
Морам да се пожалам некаде, ќе пукнам од нервоза. Штотуку испаднав од турнир со флопнат фул. Имав 10 Ј, излегува флопт 10,10,Ј. Се гледам не ми се верува. Ја чекнувам и чип лидерот влегува ал ин???? Се гледам, мислам дека сонувам. Плаќам, и ликот имаше 10,К. Следната карта која се отвори беше К. :(:(:(:(:(

Морам да се пожалам некаде, ќе пукнам од нервоза. Штотуку испаднав од турнир со флопнат фул. Имав 10 Ј, излегува флопт 10,10,Ј. Се гледам не ми се верува. Ја чекнувам и чип лидерот влегува ал ин???? Се гледам, мислам дека сонувам. Плаќам, и ликот имаше 10,К. Следната карта која се отвори беше К. :(:(:(:(:(
Dve 4ki u ruka, dole vadi 4 4 9, mal raise on re-raise go plakjam. Vadi K pravam check, me raisa , idam all in, me plakja i otvara dve 9 ki u nego... zadnja karta, 9ka... so karti nema igracka :)

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom