Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Vidov toa,pustiv uste eden tiket .Dirk Nowitzki (rest) will not play vs. the Warriors on Friday.
Deron Williams (abdominal strain) will not play vs. the Warriors on Friday.
Вориорси вечер лаганица против Далас.
Плус овие, така?Ја изиграв
Udoh
Reyes
Heurtel
и
Milsap
Harris
Ariza
моцарт
Da .Плус овие, така?
Ферер не е тоа што беше,ама Фриц може дете да му биде.не е ферер воопшто она што беше,ќе се увериш вечерва,чак може и да изгуби
ферер најслатки пари ми има носено на хендикеп гемови али не е веќе за играње годинава прави најголеми глупости од ко е жив.........иначе малио за малце му се лизна тајбрекот а се изгуби втор сет пред СЕ ради неискуство, преголем му е притисокот последно време топ тема е во светот на тенисот годинаваФерер не е тоа што беше,ама Фриц може дете да му биде.
Да изгуби од него,уште не.
За после
Холандија - Франција Т2 2+
Вердаско - Шарди 1 ( само ако игра овој како со Мулер )
Vi ibam glavite glupavi ..Go pustiv Parker 14.5+ jbg,visoka granica,ne mi se igrase na 1.7 Aldridge.
Odigrano uste i
Jankunas 12.5+
Augustine 11.5+
Udoh E. 12.5+
Ayon 11.5+
Na 900den .
Dve 4ki u ruka, dole vadi 4 4 9, mal raise on re-raise go plakjam. Vadi K pravam check, me raisa , idam all in, me plakja i otvara dve 9 ki u nego... zadnja karta, 9ka... so karti nema igrackaМорам да се пожалам некаде, ќе пукнам од нервоза. Штотуку испаднав од турнир со флопнат фул. Имав 10 Ј, излегува флопт 10,10,Ј. Се гледам не ми се верува. Ја чекнувам и чип лидерот влегува ал ин???? Се гледам, мислам дека сонувам. Плаќам, и ликот имаше 10,К. Следната карта која се отвори беше К.![]()