Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Пази со Фриц,да не се преебеш,и општо другите.
Спор е бетонот,гомното Ферер ќе му враќа се,трча како будала и стига се.
Овој е уште млад,има добар сервис,ама нема нерви уште,има доста леб да јаде за кучето Ферер.
По мене ова е 2-0 за шпанецот.
не е ферер воопшто она што беше,ќе се увериш вечерва,чак може и да изгуби

Ванамејкер +
Рендолф +
Калатес -

------------
Роуз +
Диандре +
Холидеј -
-------------
Вестбрук -
Мекколум -
Худ -
Не беше лошо, двајцава за по еден кош заебаа работа..
Денес:
Удох +
Ајон +
Пилепич -
------------
Милсап +
Кларксон +
Вајтсајд +

9.5 e ..bev da go pustam 6X1000den .
I poglupavo od ova sto pustiv,nema .
Towns 21.5-
Milsap 17.5+
Nowitzki 22.5-
Parker 14.5+ go staiv radi toa sto na Aldridge 20.5+ e 1.7koef .
Милсап и Новицки се добри за другиве двајца не знам.

505082df33829b4673dedfa334a167ad.jpg

f1abd2cce7f68887c4271007a8360528.jpg

dojavi [emoji2] [emoji2] [emoji2]

Eve edna bomba od mene

Hokej:
TUTO - HOKKI - 1 @1.85
0-2 Ako ne vlezit ova ke e poslednata utakmica jas sho ja postiram ovde, ke mu se mocam i na dvoznak, i na pedja sho ja analalizirase strana i pol pisana analiza :@ pleme mu eb*m lopovosko .!. ke mu se preplatam.uste ednas mesecno. 8/10 pak pisit.

so cel um i 2400 uplakjam :@@@@@@

Да пробам една варијанта со дуплирање на утакмици во живо , почнувам со 5 евра на бет365 .
Србија т2 3.5+ 0-2 е во прво полувреме
Форест Грин - Алдершут било кој да даде гол во второ полувреме
2.22 коеф . ако влезе после цела добивка повторно на 2 коефициент.

Ја изиграв
Udoh
Reyes
Heurtel
и
Milsap
Harris
Ariza
моцарт

Имав уплатено еден тенисер да го земе вториот сет, беше аутсајдер во мечот и го имаше земено првиот сет, и обично кај ваквите натпревари ако победува аутсајдерот победува со 2-0, ако се иде трет сет 90% мечот го добива фаворитот, и почна да губи со брејк и викам нема шанси да направи нешто и правам кеш аут 30 евра(уплатата ми беше 100 евра) и типот лагано од 2-4 го врти сетот и го добива со 6-4, дефиниција за ебење во здрав мозок

Оладипо најверојатно нема да игра,а Пејтон се враќа.Вреди Фурние 16,5 + ?
Може и Хезоња да се проба,ќе има поголема минутажа.
Чендлер нема да игра,Мирза +.
Зеко исто нема да игра.

Види бе ебати аматерите никогаш до сега не одиграле без голови еднаш ги изиграв јас и 0-0 ..

Имав уплатено еден тенисер да го земе вториот сет, беше аутсајдер во мечот и го имаше земено првиот сет, и обично кај ваквите натпревари ако победува аутсајдерот победува со 2-0, ако се иде трет сет 90% мечот го добива фаворитот, и почна да губи со брејк и викам нема шанси да направи нешто и правам кеш аут 30 евра(уплатата ми беше 100 евра) и типот лагано од 2-4 го врти сетот и го добива со 6-4, дефиниција за ебење во здрав мозок

Другар, не да ти солам памет или нешто, онака еден совет. Гледам претходниве неколку дена само пишувааш за тоа како те паѓаат тенисери во живо. Ако толку следиш тенис и самиот ќе знаеш дека во тенисов се можни секакви пресврти, посебно кај жените. Доволен е еден гејм да го одиграат лошо, 3-4 поени и отиде сетот. И никогаш не играј тенис во живо ако не го гледаш мечот. Поздрав.

Оладипо најверојатно нема да игра.

Колку е сигурно дека Оладипо нема да игра? Хезоња на 5.5 треба да е поклон ама ако не игра овој.

Добро бе 2016 година дојде,луѓе по месечината почнаа да одат,циганиве уште раткапни крадат,само копачка не може да си ја среди страната со дизајн од 20 денара и 5 pdf фајла

Другар, не да ти солам памет или нешто, онака еден совет. Гледам претходниве неколку дена само пишувааш за тоа како те паѓаат тенисери во живо. Ако толку следиш тенис и самиот ќе знаеш дека во тенисов се можни секакви пресврти, посебно кај жените. Доволен е еден гејм да го одиграат лошо, 3-4 поени и отиде сетот. И никогаш не играј тенис во живо ако не го гледаш мечот. Поздрав.

Колку е сигурно дека Оладипо нема да игра? Хезоња на 5.5 треба да е поклон ама ако не игра овој.

Sega za sega nema potvrda,ama mozes da pocekas,nema sansi evrotip da ja promenat granicata.

Ilyasova i Vuc sigurno ne igraat.

Parker 12,5 vo marbet 1,85.

9.5 e ..bev da go pustam 6X1000den .
I poglupavo od ova sto pustiv,nema .
Towns 21.5-
Milsap 17.5+
Nowitzki 22.5-
Parker 14.5+ go staiv radi toa sto na Aldridge 20.5+ e 1.7koef .
Dirk Nowitzki (rest) will not play vs. the Warriors on Friday.

Deron Williams (abdominal strain) will not play vs. the Warriors on Friday.

Вориорси вечер лаганица против Далас.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom