Counter-Strike: Global Offensive

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Какви црни пет саати што збориш, по 15-20 минути на ден сум се замарал и тоа у пикот кога најактивно се трејдав, у задњо време послабо. :)

Моментално имам 2 ножа btw, кај да е ќе го искеширам преку opskins цел инвентори.

1zyk1er.jpg

6z0imv.jpg

Сега од наредниов Четврток кога ќе почне CS:GO Major, ќе се збере убав инвентори со кладење, па еден AWP Asiimov и доста е :)

Какви црни пет саати што збориш, по 15-20 минути на ден сум се замарал и тоа у пикот кога најактивно се трејдав, у задњо време послабо. :)

Моментално имам 2 ножа btw, кај да е ќе го искеширам преку opskins цел инвентори.

1zyk1er.jpg

6z0imv.jpg
А бе јадам гомна остај ме. :D

Вие овде си прајте парички јас на CS:GO немам даено ни денар. Играта поклон ми е. Инвентори 3 вреди и толку се на се. А вие овде ножој. Си мислам Глобал Елит ко ќе бидам ќе земам некој :D

Сега од наредниов Четврток кога ќе почне CS:GO Major, ќе се збере убав инвентори со кладење, па еден AWP Asiimov и доста е :)
До толку ли е убав Асимов? Мене искрено Кортисера, Графит и Хајпер Бистот ми се класи изнад Асимовот. Од Асимов колекцијата едино про90.[DOUBLEPOST=1458926756][/DOUBLEPOST]
Вие овде си прајте парички јас на CS:GO немам даено ни денар. Играта поклон ми е. Инвентори 3 вреди и толку се на се. А вие овде ножој. Си мислам Глобал Елит ко ќе бидам ќе земам некој :D
Мислам дека не можеш да ги шитнеш ајтемите шо ги имаш се додека не вложеш пет или више евра у ЦСГО или едино ако си ја купил на попуст за три евра. Премногу ги има шо ја „играт“ цсго поради трејдањето само за жал.

До толку ли е убав Асимов? Мене искрено Кортисера, Графит и Хајпер Бистот ми се класи изнад Асимовот. Од Асимов колекцијата едино про90.[DOUBLEPOST=1458926756][/DOUBLEPOST]
Мислам дека не можеш да ги шитнеш ајтемите шо ги имаш се додека не вложеш пет или више евра у ЦСГО или едино ако си ја купил на попуст за три евра. Премногу ги има шо ја „играт“ цсго поради трејдањето само за жал.

Asiimov AWP и доста е.

Можам можам во стимот имам вложено 0 пошо јас не ги плаќам селнувам ајтеми. Можам се ама не ми се дават пари на игри ги трошам на глупости како РАДИО (болен сум мајтап Radio Amater сум зато).

а како зимате пари преку опскинс?Колку што знам пејпал во македонија нема

1zyk1er.jpg

6z0imv.jpg
Pa pa pa solidna igra si naprail, bravos. Pochna so nekoj vlog ili onaka? :)

А бе јадам гомна остај ме. :D
Opasen trol si nema shto, nemashe uopshte da se zamaram da ti vrakjam ali nejkam nekoj da shiri dezinformacii. A i za razlika od tebe, mesto da jadam govna za uspehot na nekoj, rado bi da pomognam ako treba so nekoj sovet.

FT Asiimov momentalno idat nakaj 12-13 klucha na reddit, malce da ti se posrekji i tvoj e :) WW e 8 klucha ako ne se lazham.

Pa pa pa solidna igra si naprail, bravos. Pochna so nekoj vlog ili onaka? :)
Како мислиш влог? Дали имам нешто купено со мои пари? Ништо, препродавав скинови за профит (купи поефтино кога му се паднати цените, шитни кога ќе се дигнат), кејсови што ми ги даваше ги шиткав и се собраа околу 30-40 евра со кои го зедов првиот нож на маркет. После е лесно. :D

Btw мојот awp.

nno2oo.jpg

Нема бољи од blacksiimov. :pipi:

Последно уредено:
Opasen trol si nema shto, nemashe uopshte da se zamaram da ti vrakjam ali nejkam nekoj da shiri dezinformacii. A i za razlika od tebe, mesto da jadam govna za uspehot na nekoj, rado bi da pomognam ako treba so nekoj sovet.

У мојо речник нема го тоа твојто т.н. „трол“. Не ширам дезинформации само кажувам една страна од приказната наречена тргување со луѓе на интернет у врска со цсго ајтеми и само дадев мој став дека не би препорачал таков начин за доваѓање до профит. Некој друг ако има друго искуство/мислење, слободно, форум е 'баго. Земи си шумљива. :coffee:[DOUBLEPOST=1458938047][/DOUBLEPOST]

У мојо речник нема го тоа твојто т.н. „трол“. Не ширам дезинформации само кажувам една страна од приказната наречена тргување со луѓе на интернет у врска со цсго ајтеми и само дадев мој став дека не би препорачал таков начин за доваѓање до профит. Некој друг ако има друго искуство/мислење, слободно, форум е 'баго. Земи си шумљива. :coffee:

Нека ми гифтне некој АК47 Редлајн обеќам дека ќе го сакам до крај на живот и верен ќе сум му.

У мојо речник нема го тоа твојто т.н. „трол“. Не ширам дезинформации само кажувам една страна од приказната наречена тргување со луѓе на интернет у врска со цсго ајтеми и само дадев мој став дека не би препорачал таков начин за доваѓање до профит. Некој друг ако има друго искуство/мислење, слободно, форум е 'баго. Земи си шумљива. :coffee:[DOUBLEPOST=1458938047][/DOUBLEPOST]

У мојо речник нема го тоа твојто т.н. „трол“. Не ширам дезинформации само кажувам една страна од приказната наречена тргување со луѓе на интернет у врска со цсго ајтеми и само дадев мој став дека не би препорачал таков начин за доваѓање до профит. Некој друг ако има друго искуство/мислење, слободно, форум е 'баго. Земи си шумљива. :coffee:
Abe drugar, jas nemam apsolutno nishto protiv od toa bilo koj da go iskazhe svoeto mislenje. NO, vo ovoj sluchaj ti kazhuvam deka ne si vo pravo. Zashto nemozhesh da go prifatish toa? Ochigledno e deka ti tie metodi shto gi znaesh se outdated, ne se vekje taka rabotite. Nema potreba da adnuvash lugje i da se nategnuvate 20 minuti kolku kluchevi saka za kakov ajtem. Nema potreba da dremesh na Lounge so 12 godishni idioti shto baraat 110% od cenata na ajtemot.

Zashto ne bi go preporachal toj nachin za doagjanje do profit? Mnogu daleku od toa deka se falam, premnogu daleku, no za 13-14 dena imam dojdeno do 45 chisti kluchevi. Ochigledno e deka i G@rfield imal odlichen uspeh na ovoj nachin. Kako, edno e da dadesh svoe mislenje, drugo e da bidesh napaden. Podobro razmisli malce pred da dadesh nekoj bezvezen statement.

Eve ti dokaz deka za pomalce od 5 minuti mozhe da se prodade item po cena od 88% steamanalyst bez nikakvi zamaranja:
62e07ad6d8.jpg

Kako ide muabet so faci od /r/globaloffensivetrade:
94b7ae81cb.png

Dosta lesen nachin na zarabotka e ova, i tuka sum da pomognam ako saka nekoj da pochne.

а како зимате пари преку опскинс?Колку што знам пејпал во македонија нема
Ima paypal[DOUBLEPOST=1458983152][/DOUBLEPOST]A dal prodava nekoj nesto za real pari ? 70-80% pomalku od steam marketot? Zainteresiran sum za blue steel ili bayonet ili flip knife

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom