Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Абе уште 10 кола до крај, има шанси и домаќинот за опстанок ако врзе некоја победа.. туку границата 50 гола , плусче можеби, а имаш и подршка за двојка секако, само лошо бе нема у живо да се прати резултат, само коначан резултат (n).
јас гледам и од формата, гостите имаат неколку победи на гости и против појаки противници, дури и со 7 гола против некои на средина на табела што се..

Снукерче , на ова никаква фудбалска понуда ... Шон Марфи треба да е лаганица со Доминик Дејл кој вчера играше до 1 по полноќ со Вилијамс у одлучувачки 7ми фрејм, победи 4-3 а губеше 3-1 без некоја страшна игра, у комбо со Марк Ален и Рајан Деј , доста изгледно.

Има и Ммох рекет во рака, не игра со лопата. :) Незгоден е, кантер панчер, доста враќа, добро се движи на основна и има солидна серва за неговата висина. 1.10 на Ѕверев беа жива повраќаница денес.
Да ама затоа на Милано се исплаќаа :D[DOUBLEPOST=1458815942][/DOUBLEPOST]
Снукерче , на ова никаква фудбалска понуда ... Шон Марфи треба да е лаганица со Доминик Дејл кој вчера играше до 1 по полноќ со Вилијамс у одлучувачки 7ми фрејм, победи 4-3 а губеше 3-1 без некоја страшна игра, у комбо со Марк Ален и Рајан Деј , доста изгледно.
Де бе како да копал до 1 и 30. Не е тенис ова играше 5 сета па сеа преморен е.

fala bratce imam sigurno nad 80 koeficientr sao bento x-1 santa fe x-1 i corintians x-2 fateni a me paga ponte preta x-1 0-0 poluvreme i 31 minut crven za gostite vo 60 minuit ponte preta crven vo 66 minut pak gostite crven i zamisli vo 90 minut primnaat gol so igrac povece i me paga za sigurno okolu 12000 za 30 den uplata i dali mozes da mi go kazes site konfiguracii za vaucer vo evro tip pozz
Ги нема на интернет страната,сигурно има на огласна табла во кладилниците,за над 80 коеф сум сигурен дека даваат 5 уплати(имав неколку такви ливчиња), и за таа првата граница од 20 и кусур коеф една уплата..
Е сега како одеше со тие коеф до 80 не знам,знам дека враќаа и 3 уплати,некаде околу 60 коеф требаше да имаш,како и да е види си в кладилница,ќе ти кажат најдобро...

ke te isposhtuvam so ovie + odbojkata shto ja zborat cela nedela 2ka :D

Ги нема на интернет страната,сигурно има на огласна табла во кладилниците,за над 80 коеф сум сигурен дека даваат 5 уплати(имав неколку такви ливчиња), и за таа првата граница од 20 и кусур коеф една уплата..
Е сега како одеше со тие коеф до 80 не знам,знам дека враќаа и 3 уплати,некаде околу 60 коеф требаше да имаш,како и да е види си в кладилница,ќе ти кажат најдобро...
Epa super 5 uplati imam znaci 5x30 150 den a uslovot bese da imas najmalku 4 utakmici mislam neli?

Epa super 5 uplati imam znaci 5x30 150 den a uslovot bese da imas najmalku 4 utakmici mislam neli?
Коефициентот е важен,не бројот на утакмици,,без промашената утакмицата нормално..ако останатите коеф прават вкупен збир над бараната граница ти враќаат уплата...

Da ama mislam deka tiketot treba da bide so minimum 4 utakmici a mene sekako mi e so 4 aaa ponte preta ccc nesfatlivo 1cot 1.65 i saat vreme igraat so igrac povece od 30 minut za na kraj da primat gol vo 88 minut

Da ama mislam deka tiketot treba da bide so minimum 4 utakmici a mene sekako mi e so 4 aaa ponte preta ccc nesfatlivo 1cot 1.65 i saat vreme igraat so igrac povece od 30 minut za na kraj da primat gol vo 88 minut
Не треба со 4 утакмици да е тикетот,тоа сакам да ти го објаснам цело време,коеф е важен...

Да ама затоа на Милано се исплаќаа :D[DOUBLEPOST=1458815942][/DOUBLEPOST]
Не да не се исплатеше... Дури не ми е јасно како ставиле 1.15, па Милано е жив срам за човештвото. Иначе ги немав глеано ни двете, онака прочитав тука дека им се враќаат играчи на Милано и претпоставив дека се појаки, а они се банда без команда. Уште кога видов дека Репеша им е тренер :facepalm:

Чорич
ЦСКА
Кузњецов

Bedene 1
Kuznetsov And 2:0
Kukushkin 1
Delbonis 1
Mayer 1
Kvitova 1
Radwanska 1

вчера ништо не бидна, ај да видиме денеска ...

Ваљда пратеше некој
Те пратев повторно, али во СЛ 23.5 имаше Томас граница, а тој 23 даде :pos:

Нема врска одличен си два дена по ред секоја чест по четири играчи :cuc:, вечер пак чекаме ако има мечеви.

Никој не рече дека е преморен, го спомнав тоа чисто онака, дека го гледав... а и нема што да се толкува тука игра против Шон факинг Марфи... мижејки ќе го добие ако игра сериозно....

Најспор бетон е ова, не е Багдатис за играње. Багдатис следен пат на тикет таму во Јуни, на тревната подлога. :)

Еј овие Копачка преку курооооооф веќе, и онлајн странава им е курац. Дај ако има билтен некој нека каже дали има НГ за Португалија-Лихтенштајн младите и ако има колку е квота.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom