Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne go klava Gay-ot u igra ..badijala i da da staj ..koga e crep .Мислам дека ќе убаци 11 во второ, 7 не е толку лошо. Уште он и Хејвард да даде 13, и он на 7 заглави..
zenit odbojka ti e ?[DOUBLEPOST=1458806901][/DOUBLEPOST]Zenit 2 1.30
Coric 1 1.40
Baghdatis 1 1.40
Kvitova 1 1.20
Ivanovic 2 1.10
Wiliams S. 1 1.05
odam all in na celiot kockarski budzet
Слушај го Стефан Цобе, спомна дека не е за играње Бушар.. Ми спаси грдна параovaa boushard ebati kozata glupa, tolku nezainteresirano igrase se da i ebam dve dobitni mi propadnaa poradi nea

Дај боже лагано да влезат, но цел буџет на комбинација Жени+ЦиганZenit 2 1.30
Coric 1 1.40
Baghdatis 1 1.40
Kvitova 1 1.20
Ivanovic 2 1.10
Wiliams S. 1 1.05
odam all in na celiot kockarski budzet

Јас стварно не знам зашто сите ја играат 2ка? Па Белчатов не се Царев Двор маме му е*ам, башка у гости ги тепале..abe za zenit tolku ste sigurni deka nema ni mali sansi da izgubi, da odam all in?
Ako imas nad 80 koef,bez utakmicata koja te padna ke ti vratat ×5 od uplatata.Дали знае некој како се правилата за ваучер во евро тип кладилниците фатив 3 х-1 ме падна Понте прета им ебам мамето имам отприлика 90-100 коефициент фатено.
Бетсити .. Само хорфорд влезе ...Брат од која кладилница ти се границиве жити се?
fala bratce imam sigurno nad 80 koeficientr sao bento x-1 santa fe x-1 i corintians x-2 fateni a me paga ponte preta x-1 0-0 poluvreme i 31 minut crven za gostite vo 60 minuit ponte preta crven vo 66 minut pak gostite crven i zamisli vo 90 minut primnaat gol so igrac povece i me paga za sigurno okolu 12000 za 30 den uplata i dali mozes da mi go kazes site konfiguracii za vaucer vo evro tip pozzAko imas nad 80 koef,bez utakmicata koja te padna ke ti vratat ×5 od uplatata.
Od 60-80 mislam dena e 3uplati.
Nad 28edna uplata.
Абе уште 10 кола до крај, има шанси и домаќинот за опстанок ако врзе некоја победа.. туку границата 50 гола , плусче можеби, а имаш и подршка за двојка секако, само лошо бе нема у живо да се прати резултат, само коначан резултатМене око ми фаќа ракомет германската 2 лига, Дормаген - Рошток 2ка, има над 2 коеф... Домаќиниве веќе си ја чекираа картата за 3 лига, додека пак гостиве се борат за опстанок, мислам дека алл ин ќе им биде утакмицава...