Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Све најмило да му изнаебам бе, зашто цела четвртина нe го пушти во игра, мамичето негово бе, а се мислев дали Фурние дали Порцингис

Мислам дека ќе убаци 11 во второ, 7 не е толку лошо. Уште он и Хејвард да даде 13, и он на 7 заглави..
Ne go klava Gay-ot u igra ..badijala i da da staj ..koga e crep .
Ako ne dade Harden dva poena,neka se ubie [emoji35] [emoji35]

Последно уредено:
Значи и тренери и судии се е против мене, прегеска Лихтенштајн таман ми свирнува 0-1 после гледам поправак 0-0, само таа, сега овој Фурниер.

Zenit 2 1.30
Coric 1 1.40
Baghdatis 1 1.40
Kvitova 1 1.20
Ivanovic 2 1.10
Wiliams S. 1 1.05

odam all in na celiot kockarski budzet

Дали знае некој како се правилата за ваучер во евро тип кладилниците фатив 3 х-1 ме падна Понте прета им ебам мамето имам отприлика 90-100 коефициент фатено.

Zenit 2 1.30
Coric 1 1.40
Baghdatis 1 1.40
Kvitova 1 1.20
Ivanovic 2 1.10
Wiliams S. 1 1.05

zenit odbojka ti e ?[DOUBLEPOST=1458806901][/DOUBLEPOST]
ovaa boushard ebati kozata glupa, tolku nezainteresirano igrase se da i ebam dve dobitni mi propadnaa poradi nea
Слушај го Стефан Цобе, спомна дека не е за играње Бушар.. Ми спаси грдна пара :D

Последно уредено:
Zenit 2 1.30
Coric 1 1.40
Baghdatis 1 1.40
Kvitova 1 1.20
Ivanovic 2 1.10
Wiliams S. 1 1.05

Дај боже лагано да влезат, но цел буџет на комбинација Жени+Циган :popce:
Инаку ме интересира тие што Зенит го збореа тука со денови, како е тоа сигурица да објаснат. Дома загубиле од Белчатов, сега у гости као бет на годината било... Почему ?

abe za zenit tolku ste sigurni deka nema ni mali sansi da izgubi, da odam all in?
Јас стварно не знам зашто сите ја играат 2ка? Па Белчатов не се Царев Двор маме му е*ам, башка у гости ги тепале..

Дали знае некој како се правилата за ваучер во евро тип кладилниците фатив 3 х-1 ме падна Понте прета им ебам мамето имам отприлика 90-100 коефициент фатено.
Ako imas nad 80 koef,bez utakmicata koja te padna ke ti vratat ×5 od uplatata.
Od 60-80 mislam dena e 3uplati.
Nad 28edna uplata.

Мене око ми фаќа ракомет германската 2 лига, Дормаген - Рошток 2ка, има над 2 коеф... Домаќиниве веќе си ја чекираа картата за 3 лига, додека пак гостиве се борат за опстанок, мислам дека алл ин ќе им биде утакмицава...

Ako imas nad 80 koef,bez utakmicata koja te padna ke ti vratat ×5 od uplatata.
Od 60-80 mislam dena e 3uplati.
Nad 28edna uplata.
fala bratce imam sigurno nad 80 koeficientr sao bento x-1 santa fe x-1 i corintians x-2 fateni a me paga ponte preta x-1 0-0 poluvreme i 31 minut crven za gostite vo 60 minuit ponte preta crven vo 66 minut pak gostite crven i zamisli vo 90 minut primnaat gol so igrac povece i me paga za sigurno okolu 12000 za 30 den uplata i dali mozes da mi go kazes site konfiguracii za vaucer vo evro tip pozz

Мене око ми фаќа ракомет германската 2 лига, Дормаген - Рошток 2ка, има над 2 коеф... Домаќиниве веќе си ја чекираа картата за 3 лига, додека пак гостиве се борат за опстанок, мислам дека алл ин ќе им биде утакмицава...
Абе уште 10 кола до крај, има шанси и домаќинот за опстанок ако врзе некоја победа.. туку границата 50 гола , плусче можеби, а имаш и подршка за двојка секако, само лошо бе нема у живо да се прати резултат, само коначан резултат (n).

Ивановиќ нема многу да ја тепа земјава Переира. Само малку поќе! 1HG -5.5 @1.67

Панатинаикос кошарка не е 2 бе? До пред месец дена немаше ни да ги погледнам, само сега гледам влегле малце во форма па може да се изигра. Ваљда ќе сакаат да обезбедат Топ8 пред да гостуваат последно коло против Ефес.

Oна одбојка не е боље да се изигра Зенит над 94.5 поени? Боље коефициент и ако изгубат еден сет најверојатно ќе излезе. Да не зборам па ако отиде некој во тајбрејк.

Боливија-Колумбија 2 2.30 сингл на денот :zloo:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom