Хорор филмови

Deep Red, мислење која верзија е подобра(кратката US, или долгата дајректорс кат), и главното, на Италијански или на Англиски да се глеа?
@Psyside @Erich Zann или било кој што е запознает :)

Последно уредено од модератор:
Jeruzalem (2015)

Не вреди да се гледа, посебно ако не сте фан на found footage, филм демек сниман со google glass.

IMDb rates: 4.8/10
Moja: 3 со 2 минуси[DOUBLEPOST=1455551147][/DOUBLEPOST]The Abandoned (2015)

Уште едно срање од хорор филм. За љубителите на хорор со духови (како и јас) - филмов е разочарување.

IMDb rates: 5/10
Moja: 2ка

Deep Red, мислење која верзија е подобра(кратката US, или долгата дајректорс кат), и главното, на Италијански или на Англиски да се глеа?
@Psyside @Erich Zann или било кој што е запознает :)

Meне гледана ми е италијанската верзија. Ко шо ме држи меморија долгата беше околу 2 часа, т.е оваа. Солиден хорор во секој случај. Англиското не ми е гледано за да ти дам детална споредба :D

Bone Tomahawk (2015)

Ни Х од хорор, ама арен за тепање време. Тро на Ravenous потсеќа, само шо Ravenous е некоја класа над.

За што се работи малце вовед, ми делува ко некој western.. :D
Eпа таа е атмосферата, во тие предели од Америка се случува. Иди непознато бате во градот, го ставаат в зандана, претходно го пуцаат в нога. Иди сабајле еден брат кај шерифов и му вели затворов е празен, нема никој (а ноќта останаа тројца). Че најдат една стрела, еден сеоски мастер че му кажи дека со такви стрели шибале некои индијанчиња канибали кои живеат на западот. И овие тргнуваат да ги бараат чунки жена му од едниов е заробена. И онака талкаат талкаат и на крајот во пол сат се се дешава и крај :D Може да ти биди монотон трошка и досаден, ама мене не ми сметаше тоа, оти бавно се развива.

Препорака Tales From The Darkside: The Movie (1990)... не е воопшто страшен филм, ама ако сте љубители на серии од типот на The Twilight Zone, тогаш може да потрошите саатипол на филмов. Втората и третата приказна беа добри (y)

Има и солидна актерска екипа...

The Forest = :гомце: Џабе изгубено време.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom