Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ради вакви луѓе како тебе ќе заостануваме како планетаЈас бев тој што лани сакаше да испаднат Лестер од ПЛ
Јас сум тој што сега сака Лестер да освојат ПЛ
Јас ќе бидам тој што ќе сака следна сезона да испаднат Лестер од ПЛ
Замисли па како му е на тие шо го знаеја дека постои и го гледаат на чело на табелата.Да прајме реален муабет некои од фановите на Лестер до вчера не знаеја и дека постојат. Имајте убав ден![]()
Ради вакви луѓе како тебе ќе заостануваме како планета![]()
Ова е плот за добар филм. Некој тренер наоѓа машина за патување низ времето и го користи за ова.....и на крај го дознаваат му го крадат...и во климаксот на филмот се крши машината и мораат двете екипи да играат реално..и нормално менаџерот што сите го хејтале и немал титула и е таков со наочарчиња го победува злобниот богат негативец и хепи енд има филмот....се додека не решат да направат и втор делОвој Раниреи сто посто прави Save после секој утакмица по коа губи прави Load и се така додека не победи![]()
Ќе го упропастите играчотПријателската сигурно е услов за трансферот на Марез.![]()
Не си само ти, Канте навистина ни е главниот мотор на тимот. Само што тој не добива медумска драма ко Варди.Само јас мислам дека Канте е најбитната карика?