Фан клуб: Лестер Сити

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Баш сакав да прашам зошто нема фан клуб на Лестер. Добро е, конечно и ние добиваме свој фан клуб (y) Браво драгон :coffee:

Кога нашите клубови што навиваме за нив немаат шанси за титулата барем Лестер нека оосвои..

Се чудам како се изнапишаа 18 постови во темава а сеуште никој не пишал ЛЕЧЕСТЕР. :toe:

јас коа ви викав да си купиме сите дресови од Лестер вие ..

Па зошто да го пишуваат погрешно ?
Изгледа очекувал некој падобранец тоа да го напиши. Но сега засега само ние фановите коментираме овде така да нема грешки

Не дека сум некој фан али сакам сезонава да освојат затоа што заслужија, и оваа тема ќе замре после сезонава...така да место фан клуб нека биде ко оние групите на ФБ...сите што сакаат Лестер да освои сезонава :icon_lol:

Јас сум гооолем фан на Лестер го следам уште од пред 2 недели и одиме јакооо (80% од фановите на Лестер) :) :) :)

Јас сум гооолем фан на Лестер го следам уште од пред 2 недели и одиме јакооо (80% од фановите на Лестер) :) :) :)
Аха сигурно. Јас навивам за Лестер уште од мал. Инаку победничкиот менталитет во овој клуб го донесе Пол Кончески кој дојде летото 2011 од Ливерпул. Од тогаш се ни тргна нагоре. Откако не фати мајата, претходново лето се отарасивме од него (го пративме во КПР на позајмица да ги крени и нив хехехе) и еве сега си газиме :свиркам:

upload_2016-3-19_23-54-17.png

И ЕТЕ СЕГА ИГРА ВО ПОГОЛЕМА ЕКИПА!

Да се знае тоа "Штета" се однесува на тоа што спаднал на ниво да игра за Лидс. А после тоа ете мило ми е што заслужува да игра во поголема екипа конечно.

Ете уште од 2011 сум го поддржувал Каспер the friendly goalie!

За Лестер навиваат Манчестеровци, да ги лечат своите комплекси што нивниот тим не се бори за титула, а тие навиват само ради титулите за клубот(Манчестер) :D.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom