Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
layers%20of%20Bayern%20Munich%20react%20after%20losing%20their%20Champions%20League%20final%20soccer%20match%20against%20Chelsea.jpg
:bance:(забрането смешни слики на темава)

А ги имаш гледано оваа година, барем еднаш?
Ги имам и лани и годинава .. лани едвај се спасија од испаѓање , годинава ете со ќе се прваци во таква мизерна лига (мизерна поради тоа што главните конкуренти за титула не знаат да купат играчи).

Му го соблекоа дресот на Хут,буквално.:pos:

Ги имам и лани и годинава .. лани едвај се спасија од испаѓање , годинава ете со ќе се прваци во таква мизерна лига (мизерна поради тоа што главните конкуренти за титула не знаат да купат играчи).

Ако ги имаш гледано, да кажеш дека следната година ќе се борат за опстанок е тешка глупост. Навистина е лигата слаба оваа година, но успехот на Лестер не е случаен. Лестер всушност ИМА многу добра екипа. Го имаат веројатно најдобриот играч во лигата оваа година, имаат цврста одбрана, и се многу мотивирани. Да не заборавиме и дека имаат неколку бодови помалку заради промашени пенали. Не се станува случајно шампион во ниту една лига, најмалку во Премиер Лигата, колку и да е мизерна оваа година.

Вие од Битола ли најдовте да се смешкате на чудни зборови?
У реду е, боље :icon_lol:
Барем србизам не користиме :P
Кај нас зборот неќна селаните го користат, и то оние најотепаните зато ми дојде познат зборот.:cautious:[DOUBLEPOST=1458405832][/DOUBLEPOST]
Зависи од која страна гледаш. И за тебе би требало да се смешни ама кој те знае... :unsure:
На сликата гледам тажни фаци за то би требала да е тажна или пропуштам нешто :unsure:

Ако ги имаш гледано, да кажеш дека следната година ќе се борат за опстанок е тешка глупост. Навистина е лигата слаба оваа година, но успехот на Лестер не е случаен. Лестер всушност ИМА многу добра екипа. Го имаат веројатно најдобриот играч во лигата оваа година, имаат цврста одбрана, и се многу мотивирани. Да не заборавиме и дека имаат неколку бодови помалку заради промашени пенали. Не се станува случајно шампион во ниту една лига, најмалку во Премиер Лигата, колку и да е мизерна оваа година.
Добар фудбал играат не викам не ама на лето кога ќе им заминат Марез и Канте кој им се главни играчи , ќе купат некои глупости како останативе премиерлигашки екипи па тука ќе влијае и факторот ЛШ каде што тешко да поминат група . Фудбалот во ПЛ годинава е на најниско ниво во последниве 10 сезони се тоа заради глупавите трансфери што ги направија конкурентите за титула .

Стефи, Стелт. Престанете со дудлање по темиве и лично препукавање, па после да ми цмиздрите по пораки и да се жалите наоколу како сме биле субјективни према едниот или другиот. Преку глава ми е мене а и на други членови да ве читаат со тоа глупостите, ко 11 години да имате и прв пат да „седнувате“ на интернет.
Последен пат!

Оваа му се смее како пишува, овој дека е женско и се коцка. Олабавете, жити сФе.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom