Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Незнам на колку му е откупната клауза на Марез затоа нема да можат да бараат 60м .. ако му е откупната клауза 25м ..
ПЛ екипите ретко ставаат откупни клаузули т.е. на инсистирање на играчите/агентите. Марез нема откупна клаузула како 95% од ПЛ играчите. Није ово шпањолска. :P

Незнам на колку му е откупната клауза на Марез затоа нема да можат да бараат 60м .. ако му е откупната клауза 25м ..
Нема такво нешто во Англија, последен играч што беше со откупна клаузула беше Суарез. Не се ова сиротињи како Рајо и Селта :v

Керол, полека со головиве, пак ќе те купиме. Иначе, па што има врска и што имаше Суарез откупна клазула кога пак Ливерпул не го продаде :D

Керол, полека со головиве, пак ќе те купиме. Иначе, па што има врска и што имаше Суарез откупна клазула кога пак Ливерпул не го продаде :D
тоа плус :)

И Ба и Реми имаа. За Реми не сум сигурен уствари.

И нека нема откупна клауза пак нема шанси повеќе од 40м да го продадат .. и 100% сум сигурен дека следната сезона ќе се борат за опстанок .

Реми имаше (како и Ба) додека беше во Њукасл. За во Челзи не знам.

И нека нема откупна клауза пак нема шанси повеќе од 40м да го продадат .. и 100% сум сигурен дека следната сезона ќе се борат за опстанок .

А ги имаш гледано оваа година, барем еднаш?

Ја губиш поентата друже. Ако нема шанси над 40 онда не го продаваат, сфаќаш? Не се ендемски вид Лестер (па и било која екипа од следната сезона со новиот телевизиски пакет) како сиротите тимчиња во шпанска лига па да мора да продаваат играчи за да покријат загуби. :)

@Донев

Кој си бе ти, неќна ме тагираш ццц
Што е ова бе, не ти е срам што навиваш за ваква пропаст екипа???
layers%20of%20Bayern%20Munich%20react%20after%20losing%20their%20Champions%20League%20final%20soccer%20match%20against%20Chelsea.jpg

Браво. Ај сеа напрај си го саатот на компјутерот, 2016 сме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom