UEFA Europa League 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Сите може да си бараат изговори за неуспесите. Висината на просечната плата на шпанските фудбалери е на претпоследно место од топ 5 лигите, само Французите земале помалку.
И покрај овој факт и проблемите со неможност да се задржат играчи, шпанските екипи пак доминираат.
На страна Реал Мадрид и Барселона кои отсекогаш биле двата најуспешни клуба, кои други шпански екипи доминираат, и каде?

Што се расправате јас не знам. Остајте ги нека мислат дека немале среќа во ждрепките и дека биле преморени. :pos:
Убаво им напиша Ригил, само 2-3 утакмици плус играат во тие фамозни 2 купа, а и во тој Карлинг со трети постави излегуваат, ама ете преморени биле.

Ждребката е наместена никој не можи да ме убеди во то, како и да е барем интересни полуфиналиња ке гледаме :ајнапиво:
Знаев дека Реал Волфсбург ќе го тргни, само нив можи да ги помини ова сезона :D

На страна Реал Мадрид и Барселона кои отсекогаш биле двата најуспешни клуба, кои други шпански екипи доминираат, и каде?

:facepalm:
Во последните 10 години има 6 победници од Шпанија во ЛЕ.

1.png

Последно уредено:
@Igorcemk, нема бе Дортмунд некој суспендиран за првата? :D

како можеше бе одма Дортмунд да ни го дадат цццц

Ееееј не е можно. Ќе има спектакли тоа да. Пречекот на Клоп ќе биде страшен. Ама пролаз за нас тешко.. Многуууууууууууу тешко!

Сирот Ливерпул се порадува со Манчестер, ама сега Дортмунд во шише ќе ги стави. :P

Колку шо ме држи памтењето Јунајтед и Ливерпул поминаа понатаму, Псв и Волфсбург не се слаби екипи, тој Псв му се држеше 120 мин. на Атлетико и го надигра во секој сегмент пеналите се рулет јбг.
Тој Волфсбург го истреси Интер ако не ти текнува.
Друга работа е шо не ми беше целта да ги величам Англичаните (веќе ти пишав дека се катастрофа) туку дека Италијаните се 3 нивоа бетер од нив.
Епа ај ПСВ и Волфсбург ако не се слаби тимови да им ги донесеме Петржалка и Вардар во групите ако не? Па за ЛШ станува збор, не за Интертото куп. Тимови како Волфсбург, Монако, Гент, ПСВ се слаби екипи за натпреварување од рангот на ЛШ.

И со тоа што Волфсбург го истресале Интер ме убеди дека за во ЛШ се јак, квалитетен тим кој не може да се смета за аутсајдер во конкуренција на Манчестер Јунајтед? Многу јак аргумент дефинитивно, убеден сум сега дека Јунајтед имаше апла тешка група, не само ПСВ и германциве, него и овие Цска Москва исто така се страв и трепет, сите сакаа на почетокот да ги избегнат во групата. Јас кога разбрав дека Јуве не е во група со Цска Москва одма ми олекна, си велам каква одлична среќа имавме. Па и кога во 1/8 финале ни се падна Баерн, а не Волфсбург дома славев тогаш, одма ѓупска музика се нацрта пред мојата куќа.

Италјаните се неколку сезони слаби веќе, ама дека се три нивоа бетер од премиерлигашите, мало морген.

Атлетик- Севиља
Брага - Шахтјор
Дортмунд
- Ливерпул
Виљареал - Спарта Прага
По мое вака, знам дека е Севиља мастер за ЛЕ ама не ме убедија ова сезона ич, Атлетик мислам дека ќе најдат решение и ќе ги поминат, очекувам најдобриот стрелец во ова натпреварување да има главна улога Арииц :D
Дортмунд Ливерпул ќе биди добар натпревар барем за неутрални фанови :icon_lol:
Шала на страна Клоп можи да му напрај доста проблеми на Дортмунд таму беше долго време знај како одат работите со Германците ама сепак Дортмунд ми е главен фаворит за титула и очекувам пласман за нив.
Виљареал е Виљареал, кој го прати ова сезона знај со каков квалитет располага екипата, страшна организирана одбрана играат со брзи контри, нема Спарта шо да бара тука иако никогаш не се знај чист пример со Лацио ама сепак 80 % на Виљареал му давам за пласман.
Шахтјор - Брага ќе биди тесен натпревар, Брага на домашен терен е незгодна тука 40/60 ми се шансите, му давам предност на Шахтјор само заради искуството во Европа ништо друго.
Ај да видиме на претходната ждребка само Ван Гал не ме испоштова другите ги погодив :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom