UEFA Champions League 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Пред да пишам тоа што мислам и да ме сватите погрешно пособено навивачите на Баерн да си кажам. Баерн без Робен е само мн добар клуб а не од рангот на Барселона барем моментално, не зборам од инает туку едноставно тоа ми е впечатокот не поради утакмицата вчера туку последниве 2 години така ми делува. За Германска лига не зборам за домашно првенство бидејќи во секоја лига има еден алфа и омега шо ги гази сите тоа не е ни дискусија. Барселона дефинитивно ако им падни ќе ги акни од земја. Дали сум во право не знам, не сум нит тренер нит стручњак ова е само мое мислење али ќе видиме :). И пред некој да речи - демек Јувентус е? - Не ни Јувентус не е. И да ние си сме самите криви вчера за резултатот шо кур се повлековме во 65та минута тоа е тоа нени сакам да зборам за утакмицата вчера нит зборам од инает, нит со завист. И да сакам да падни Барселона на ваков Баерн пособено без Робен за да се скршат мн илузии. Свесен сум дека Баерн е поквалитетен тим моментално од Јуве ама со Робен во составот без него нијанса решава за мене лично.

[DOUBLEPOST=1458240634][/DOUBLEPOST]
Ќе ви кажи чичко Меси кој е европска сила, пособено ако играте без Робен немате никаква шанса до толку е едноставно.

Деви нема љутиш ама голем плачко си. :)

Го прозиваш Стелт, а тебе те судиите ти се криви, те Баерн преценет бил, па ќе ги акнеле од земја па ова па она.
Не глуми џентлмлмен туку биди и признај како маж пораз, а не секој втор пост да ти е фрлање дрва и камења по судиите, зашто екипиште како Јуве со кохонес до земја не заслужува такви фанови. :)

Барса-Бенфика
Ρеал-Сити
Баеρн-Волфсбург
Атлетиκо-Псж

На Реал или Волфсбург или Сити ќе му падни, стално некол фалични екипи му се паѓат.
А сакам Атлетико- Реал
Псж-Волфсбург
Бенфика-Барса
Сити- Баерн

Реал паѓа со баерн или псж .

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 7041D using Tapatalk

Ако се навратам 7-8 месеци наназад по коментарите има некои фанови тежок сеир да јадат за силата на Манчестер Сити,кога пола форум ги направија на рамниште на Барса/Баерн и Реал и биле спремни за чекор понапред:pos:...повеќе од пола тим му е над 30 години со просечни и истрошени играчи едвај се мачат во мизеријата Премиер лига да фатат 4-та позиција а некои тука како @Syn (намерно те тагнав бидејќи тебе те паметам дека пишуваше за нив) ги направија класа екипа...па во 5-то коло сите ги направија Шампиони кога имаа 5-0-0:LOL:..чекајте малце господа ,долга е нивата за орање

Ги купија Де Брујн и Стерлинг и тука се испонашавте како Меси и Нејмар да ги купија,а цела одбрана сосе средина што му е за во отпад тоа е друга работа,арно залежаните Динамо Киев му паднаа иначе малце да беа во натпреварувачки ритам којзнае дали ќе поминеа...сега против било кој ќе му биди тешко и му давам само 10% да поминат понатаму освен ако не му паднат Бенфика и Волфзбург
a da ne ne se spremni, go imaat uvedlivo najbalansiraniot tim u PL vo pogled na kvalitetot, toa so Pelegrini e uzasija od trener, menadzer, motivator, toa e drug muabet, ali ovaa godina, i godinive sto sledat, bar naredni 2, oni ke go doziveat svojot vrv i kulminacija u forma, steta Pelegrini toa go odlozi za edna godina, nesto sto ke go imaat so Pep od naredna sezona, Pep na ovoj tim sega sto go imaat ke se prosetase do titula vo PL kade glaven kandidat za osvojuvanje na istata u momentov se ebanite Lester ( with all due respect za niv, carevi se, daj boze da osvojat ). Analogno na muabetov, wenger ima sreka sto u anglija se pripitomeni navivacite, u bilo koja zemja kade vladee taa ultras kultura do sea 5 pati na kloci i plukanici ke bese izbrkan od timot.

Kako i da e, eden Di Mateo so prosecen tim na Chelsea uspea da osvoi titula vo LS u sezona kade u Anglija ne ni dojdoa do prvi 4 ako ne se lazam, mozno e motivot poveke za igracite na Siti da si go napravi svoeto tuka i da se desi nekoe, uslovno kazano, cudo, zasto mene licno vooptsto ne bi me iznenadilo toa oni da osvojat, pogotovo ako im se poklopat kockite do finale.

Ne se znae koj ke osvoi LS nikad, ko sto rece mur koga bese u inter, na start na sezona ima 10 timovi so podednakvi sansi, aludirajki na golemite klubovi, pa na inter im dade 10%, pa kako odminuva prvenstvoto toj procent raste dur ne doe do 50-50 u finaleto. Jedino wolsfburg i benfika mozeme da gi trgneme na strana kako autsajderi ali ipak fudbal e vo prasanje, dur se u konkurencija aktivna, i oni imaat sansa za osvojuvanje na titulata kolku i da se slabi na hartija.

Пред да пишам тоа што мислам и да ме сватите погрешно пособено навивачите на Баерн да си кажам. Баерн без Робен е само мн добар клуб а не од рангот на Барселона барем моментално, не зборам од инает туку едноставно тоа ми е впечатокот не поради утакмицата вчера туку последниве 2 години така ми делува. За Германска лига не зборам за домашно првенство бидејќи во секоја лига има еден алфа и омега шо ги гази сите тоа не е ни дискусија. Барселона дефинитивно ако им падни ќе ги акни од земја. Дали сум во право не знам, не сум нит тренер нит стручњак ова е само мое мислење али ќе видиме :). И пред некој да речи - демек Јувентус е? - Не ни Јувентус не е. И да ние си сме самите криви вчера за резултатот шо кур се повлековме во 65та минута тоа е тоа нени сакам да зборам за утакмицата вчера нит зборам од инает, нит со завист. И да сакам да падни Барселона на ваков Баерн пособено без Робен за да се скршат мн илузии. Свесен сум дека Баерн е поквалитетен тим моментално од Јуве ама со Робен во составот без него нијанса решава за мене лично.

[DOUBLEPOST=1458240634][/DOUBLEPOST]
Ќе ви кажи чичко Меси кој е европска сила, пособено ако играте без Робен немате никаква шанса до толку е едноставно.

Лелелел кој си ти бе, факинг Хенес??? Абе дај легни си или тресни го модемот, само не се бламирај со вакви плачипичкарски постови. Дај признај си - вака така, не лупнаа вчера од земја, којзнае и излезот од Алијанц дали го нашле...

Си го гледал ли ти Робен во каква форма е цела факинг сезона. Пола очај, пола ОК. Па тебе како фан на Јуве треба да ти биде срам да кажеш дека сте примиле 6 гола од Баерн со Робен кој е аут од форма. Па еден Коман измисли фудбал за Робен оваа сезона.
Ти најде да кажуваш Баерн без Робен биле само добар клуб. Па која класа е Јувентус што го прима како Аса Акира 4 пути по ред без Робен???

Дај прекини со butthurt постовите и прими го како машко, ебате беља.

Де судии, де ова де она. Како тинејџерка си кога бара изговори после прв секс, а сакала со друг да се плесне.

Волфсбург - Бенфика
Реал - Барса
Сити - Баерн
ПСЖ- Атлетико

полуфиналиња:
Бенфика - Барса
Баерн - ПСЖ

финале:
Барса - ПСЖ

шампион Барса, прва екипа шо одбранила ЛШ трофеј :)

Ако моменталнава Барселона не одбрнаи трофеј во ЛШ ондак ниту еден тим во иднина нема да освои. Многу ги мразам Барселона после оној меч со Иниеста кога ни го учука на крај ама оваа Барселона на Лучо е најдобар фудбал што имам гледано, не знам дали е само до Лучо или само до играчите или како комбинација и двете функционираат ама да играш онаков брз фудбал, со пресинг и со акција во 3 потега и гол едноставно нема покурнаски и шмекерски фудбал. Баш оној ден еден фан на Барселона ми влезе со мислење дека ерата на Гвардиола и неговиот стил на игра што го имаше Барселона бил подобар, а не знаеше со што да го поткрепи. Оваа Барселона според мене е најдобриот клупски фудбал што имам гледано, од било кој аспект.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom