- Член од
- 8 јули 2008
- Мислења
- 4.536
- Поени од реакции
- 8.376
како бе легендо, Бурнемут со “чкљ“ играчи е пред овие Њукасл, Свонси, КП, Сандерленд?
Бурнемаут се ненормално физички јака екипа, компактни се тотално.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
како бе легендо, Бурнемут со “чкљ“ играчи е пред овие Њукасл, Свонси, КП, Сандерленд?
. И пред некој да речи - демек Јувентус е? - Не ни Јувентус не е. И да ние си сме самите криви вчера за резултатот шо кур се повлековме во 65та минута тоа е тоа нени сакам да зборам за утакмицата вчера нит зборам од инает, нит со завист. И да сакам да падни Барселона на ваков Баерн пособено без Робен за да се скршат мн илузии. Свесен сум дека Баерн е поквалитетен тим моментално од Јуве ама со Робен во составот без него нијанса решава за мене лично.Ќе ви кажи чичко Меси кој е европска сила, пособено ако играте без Робен немате никаква шанса до толку е едноставно.Прашај го Џонтра ботот, за него Баерн не постои т.е била просечна екипа до пред некоја година. Поточно Баерн е европска сила после ван Гал...
Извини ако не да не постираме наши мислења илии пак со муабетите Меси ова ќе ви направи , ааа ќе видите вие убаво. ААааа само ако не ви игра Робен.
Не знам уште колку утакмици треба да изгледате како ПСВ - Атлетико М , вчера Баерн - Јуве , да го гледате Лестер оваа сезона , пред некоја година Барса - Атл Мадрид ..и што уште не... за да сфатите дека се е мож но !
?Извини ако не да не постираме наши мислења или?
За Стелт треба само така одговарање никако на друг јазикили.
ама како можеш да речеш на крај дека е "до толку едноставно"??

Се брат послаби, ама Суарез и Нејмар се доволно добри патем преодлични и кога би биле во друг тим како тандем без Меси значи во тотално друга околина пак тој тим би бил во ранкот на најдобрите. Јас реков не сум ни стручњак нит тренер си кажувам мислење немора никој да се согласи патем и очекувам мн луѓе да речат дека се бламирам. Од Јуп наваму баерн за мене лично опаднат и пополека си опаѓа бар тој е мој впечаток. Баерн на Јуп беше најсовршеното нешто кое сум го видел, машина, брутална машина.[DOUBLEPOST=1458242043][/DOUBLEPOST]@MiaSanMia патем реков дека без Робен не сте во ранк на Барселона и дека без него сте добар тим т.е. мн добар тим не гледам каде е ова навреда или бламирање али ај@DeviAngel
Убаво велиш,Баерн без Робен се послаби,а Барса без Меси не се послаби ?
Или Мунир може да си изигра на нивото од Меси ?
Реал без Роналдо.. Атлетико без Гризман.. Еве да речеме Јуве без Погба да игра итн..
Каков ти е овој муабет жити све,ако си нервозен од вчера не треба барем да се бламираш.![]()

Седи Дани, нервозата збора од тебе. Чисто од вакви фаној дај боже да се паднат Баерн Барса 1/4 финале (знам дека нема ама ај), па со кимич бенатија бернат во одбрана и Лам капитено, Квадрадо по бурек шо го пуште нека се бранат против Суарез Нејмар и Меси.Се брат послаби, ама Суарез и Нејмар се доволно добри патем преодлични и кога би биле во друг тим како тандем без Меси значи во тотално друга околина пак тој тим би бил во ранкот на најдобрите. Јас реков не сум ни стручњак нит тренер си кажувам мислење немора никој да се согласи патем и очекувам мн луѓе да речат дека се бламирам. Од Јуп наваму баерн за мене лично опаднат и пополека си опаѓа бар тој е мој впечаток. Баерн на Јуп беше најсовршеното нешто кое сум го видел, машина, брутална машина.[DOUBLEPOST=1458242043][/DOUBLEPOST]@MiaSanMia патем реков дека без Робен не сте во ранк на Барселона и дека без него сте добар тим т.е. мн добар тим не гледам каде е ова навреда или бламирање али ај![]()
a го издигна кој....?@STEALTH у реду е, Баерн пред 2009та година беше на истото ниво на кое што е сега, најјак клуб заедно со Барса. Нема грешка.
Тоа што титули им зимаа Штудгарт и Волсфбург нема врска, битно играле 1/4 финалиња ЛШ константно.
Ај пак ќе ти повторам може од 7ма ќе сфатиш, Баерн од сезоната 2009/2010 се издигна на ниво на кое е денеска а тоа е најдобар европски клуб заедно со Барселона.

a го издигна кој....?![]()
Куров мој.a го издигна кој....?![]()