- Член од
- 16 ноември 2013
- Мислења
- 8.646
- Поени од реакции
- 14.038
Баρса-Псж
Ρеал-Волфсбуρг
Баеρн-Сити
Атлетиκо-Бенфиκа
Ρеал-Волфсбуρг
Баеρн-Сити
Атлетиκо-Бенфиκа
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Баρса-Псж
Ρеал-Волфсбуρг
Баеρн-Сити
Атлетиκо-Бенфиκа

Шала на страна, Ван Гал и Робен.a го издигна кој....?![]()
Пред да пишам тоа што мислам и да ме сватите погрешно пособено навивачите на Баерн да си кажам. Баерн без Робен е само мн добар клуб а не од рангот на Барселона барем моментално, не зборам од инает туку едноставно тоа ми е впечатокот не поради утакмицата вчера туку последниве 2 години така ми делува. За Германска лига не зборам за домашно првенство бидејќи во секоја лига има еден алфа и омега шо ги гази сите тоа не е ни дискусија. Барселона дефинитивно ако им падни ќе ги акни од земја. Дали сум во право не знам, не сум нит тренер нит стручњак ова е само мое мислење али ќе видиме. И пред некој да речи - демек Јувентус е? - Не ни Јувентус не е. И да ние си сме самите криви вчера за резултатот шо кур се повлековме во 65та минута тоа е тоа нени сакам да зборам за утакмицата вчера нит зборам од инает, нит со завист. И да сакам да падни Барселона на ваков Баерн пособено без Робен за да се скршат мн илузии. Свесен сум дека Баерн е поквалитетен тим моментално од Јуве ама со Робен во составот без него нијанса решава за мене лично.
[DOUBLEPOST=1458240634][/DOUBLEPOST]
Ќе ви кажи чичко Меси кој е европска сила, пособено ако играте без Робен немате никаква шанса до толку е едноставно.

a da ne ne se spremni, go imaat uvedlivo najbalansiraniot tim u PL vo pogled na kvalitetot, toa so Pelegrini e uzasija od trener, menadzer, motivator, toa e drug muabet, ali ovaa godina, i godinive sto sledat, bar naredni 2, oni ke go doziveat svojot vrv i kulminacija u forma, steta Pelegrini toa go odlozi za edna godina, nesto sto ke go imaat so Pep od naredna sezona, Pep na ovoj tim sega sto go imaat ke se prosetase do titula vo PL kade glaven kandidat za osvojuvanje na istata u momentov se ebanite Lester ( with all due respect za niv, carevi se, daj boze da osvojat ). Analogno na muabetov, wenger ima sreka sto u anglija se pripitomeni navivacite, u bilo koja zemja kade vladee taa ultras kultura do sea 5 pati na kloci i plukanici ke bese izbrkan od timot.Ако се навратам 7-8 месеци наназад по коментарите има некои фанови тежок сеир да јадат за силата на Манчестер Сити,кога пола форум ги направија на рамниште на Барса/Баерн и Реал и биле спремни за чекор понапред...повеќе од пола тим му е над 30 години со просечни и истрошени играчи едвај се мачат во мизеријата Премиер лига да фатат 4-та позиција а некои тука како @Syn (намерно те тагнав бидејќи тебе те паметам дека пишуваше за нив) ги направија класа екипа...па во 5-то коло сите ги направија Шампиони кога имаа 5-0-0
..чекајте малце господа ,долга е нивата за орање
Ги купија Де Брујн и Стерлинг и тука се испонашавте како Меси и Нејмар да ги купија,а цела одбрана сосе средина што му е за во отпад тоа е друга работа,арно залежаните Динамо Киев му паднаа иначе малце да беа во натпреварувачки ритам којзнае дали ќе поминеа...сега против било кој ќе му биди тешко и му давам само 10% да поминат понатаму освен ако не му паднат Бенфика и Волфзбург
Пред да пишам тоа што мислам и да ме сватите погрешно пособено навивачите на Баерн да си кажам. Баерн без Робен е само мн добар клуб а не од рангот на Барселона барем моментално, не зборам од инает туку едноставно тоа ми е впечатокот не поради утакмицата вчера туку последниве 2 години така ми делува. За Германска лига не зборам за домашно првенство бидејќи во секоја лига има еден алфа и омега шо ги гази сите тоа не е ни дискусија. Барселона дефинитивно ако им падни ќе ги акни од земја. Дали сум во право не знам, не сум нит тренер нит стручњак ова е само мое мислење али ќе видиме. И пред некој да речи - демек Јувентус е? - Не ни Јувентус не е. И да ние си сме самите криви вчера за резултатот шо кур се повлековме во 65та минута тоа е тоа нени сакам да зборам за утакмицата вчера нит зборам од инает, нит со завист. И да сакам да падни Барселона на ваков Баерн пособено без Робен за да се скршат мн илузии. Свесен сум дека Баерн е поквалитетен тим моментално од Јуве ама со Робен во составот без него нијанса решава за мене лично.
[DOUBLEPOST=1458240634][/DOUBLEPOST]
Ќе ви кажи чичко Меси кој е европска сила, пособено ако играте без Робен немате никаква шанса до толку е едноставно.