UEFA Champions League 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Затни се бе да ти ебам малерот!!

И ај нека не ја даваат шансава за 0-3 на Квадрадо у курац како не влезе :facepalm:

Се тресам како во Русија зимно време на бели гашти да се шетам, а дома 25 степени ми е да го ебам.

Не можам да издржам, шорај по сиротиње. :uzi::uzi::uzi::uzi:

:oeoeoe:

Судијава да не беше пизда требаше без размислување на гомното чилеанско да го награди со црвен, а и тој офсајд во прво ми е многу сумњив

Auuu morata zasluzuva da Dade gol

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 7041D using Tapatalk

Алаба ја игра најслабата партија во историјата на фудбалот, никој играч до сега нема изиграно полошо.

Епа не се става младичок без искуство како бек во ваква партија. 2 добри парти денес доволни се да те направат уберталент. И тренерите се криви.

Иначе чист поништен гол за Јуве во првото полувреме кога киксираше Ноер,не беше во офсајд Мората
80296-juventus-mozheshe-da-vodi-i-so-3-0-ama-sudijata-mu-ponishti-chist-gol-na-morata-fotovideo.jpg

Алаба ја игра најслабата партија во историјата на фудбалот, никој играч до сега нема изиграно полошо.
Не си го гледал ти Марио што натапува во Третата лига во Македонија, Север....за големиот клуб, што го носи името на најголемиот македонски празник Илинден!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom