Еее и на Иванов му текна дека треба да викна машки , кој е во европска унија нека си ги прима , а циганите (Грците ) можат да се ебат само , убаво им ги врати со шпиц назад ,нормално не се криви бегалците , они нека си бркаат работа со нив !!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ќе има можеби ново ganbang видео на brazzersЕх, уште Ангелинчето фалеше во папзјанијава. Као Ричард Гир у Стенковац, као Натали Вуд у Сјај у трави![]()
Демек ние ќе претиме некому? Па ако ние не ја затвориме границата, Србија ќе ја затвори сигурно по што ќе станеме резервоар за мигранти од пола блиски исток и Африка. Најмалку некому услуга правиме освен самите себе си.Еее и на Иванов му текна дека треба да викна машки , кој е во европска унија нека си ги прима , а циганите (Грците ) можат да се ебат само , убаво им ги врати со шпиц назад ,нормално не се криви бегалците , они нека си бркаат работа со нив !!!
да бевме хумани добричини немаше да го користиме аргументот дека сега не треба да бидеме хумани затоа што еднаш веќе сме биле хумани пред 15 години, па сега ни прошол редот. не знам кого лажеме овдека.
a принц Чарлс дојде во Косово...Ех, уште Ангелинчето фалеше во папазјанијава. Као Ричард Гир у Стенковац, као Натали Вуд во Сјај во тревата![]()
Ми се чини во скоро време вака некоја (филмска ?!) личност дошла во посета и откако ги исклучиле камерите демек го нападнале?? Знае ли некој?
Дали ке го уапсат и ке го осудат? Сомневам се.Ципрас со остра изјава кон организаторот на обидот за нелегален влез во Македонија.
Побара да не се манипулираат бегалците и да не се охрабруваат нелегално да ја поминуваат границата.
Исто пред десетина дена Ципрас побара економска помош од ЕУ за изградба на кампови и сместување на сто илјади имигранти.
Не верувам дека е спонтано. Државата стои зад ова за да испрати соодветна порака и кон преселениците и кон бугарското население каков однос посакува и дозволува кон преселниците.И кај комшииве имало паметни луѓе.
![]()
Не верувам дека е спонтано. Државата стои зад ова за да испрати соодветна порака и кон преселениците и кон бугарското население каков однос посакува и дозволува кон преселниците.