Дискусија за Атеистите, Исламот, Христијанството и останати убедувања

• Креатор на темата Креатор на темата kooperativa
  • Време на започнување Време на започнување
Bog go sozdal od Kal...!
Ne be. Od majmun si ti. Neka ne te lazat[DOUBLEPOST=1458083820][/DOUBLEPOST]
Очито е де. Појма немаш зошто си на форумов. Освен детско инаетење, од тебе ништо на форумов.

Така и јас велам, не се одвојуваш од другиот жив свет.

Ма јок, ни до амеба не си стасан.
Ja na forumov go praam momentalno toa sto vie postojano. Drvenje so gluposti. A ti mozes da mi kazes koja vi e celta sto najposetuvan forum vi e religija?

Yeap....u Mikijev zabavnik!

Во кој број од Забавникот?
Имаш линк до текстот?

Ако немаш ништо, значи дека лажеш...[DOUBLEPOST=1458117895][/DOUBLEPOST]
Не туку е очивидец исто како тебе. :P

Очевидец на што?...На калта, на “вртењето„ на Земјата околу Сонцето? Нешто „треќе„?....

Ne be. Od majmun si ti. Neka ne te lazat[DOUBLEPOST=1458083820][/DOUBLEPOST]
Ja na forumov go praam momentalno toa sto vie postojano. Drvenje so gluposti. A ti mozes da mi kazes koja vi e celta sto najposetuvan forum vi e religija?
Кои тоа ние? Многу далеку си ти да го правиш тоа што јас го правам. Ти фали многу што, почнувајќи од култура и писменост. А дека дрвиш со глупости е очигледно.

Idi begaj be...najde koj da kaze...Lani veruvase u Hristo a ovaa godina veruvas u Snackbar!
Снакбар :pos::pos::pos: Ќе ме умреш!
Не бе друже, знаеш таа финтата Good cup/bad cup? Епа тоа беше случајот. Тој цело време си е снакбар, ама глумеше good cup, демек не сум снакбар, христо сум, ама сватив колку добар е снакбарот и го баталив христо.

Во кој број од Забавникот?
Имаш линк до текстот?

Ако немаш ништо, значи дека лажеш...
Со која леснотија прогалсуваш неписменл'ци лажлаци и слично а не ги гледаш кај тебе. Микијеви забавници бар до сега има 16075 изданија. Сам можеш да си видиш во кој број.

Idi begaj be...najde koj da kaze...Lani veruvase u Hristo a ovaa godina veruvas u Snackbar!
Снакбар :pos::pos::pos: Ќе ме умреш!
Не бе друже, знаеш таа финтата Good cup/bad cup? Епа тоа беше случајот. Тој цело време си е снакбар, ама глумеше good cup, демек не сум снакбар, христо сум, ама сватив колку добар е снакбарот и го баталив христо.
Иди бе бегајте...... и двајцата. Не е на арно толку смеење. Антиснекбар ќе не носи на мочање.... :pos::pos::pos:

Со која леснотија прогалсуваш неписменл'ци лажлаци и слично а не ги гледаш кај тебе. Микијеви забавници бар до сега има 16075 изданија. Сам можеш да си видиш во кој број.

Не знам кој е бројо‘.

Ето, (можи) ти знајш па дај не биди стипса и кажи ми кој е бројот, во која рубрика, на која страна, со кој фонт, од кој автор на тексто‘ и тако даље и томе слично...

Не MIKI1 очивидец на создавањето на светот. Ти си еден од ретките да ја знаеш таа вистина, ние не можеме со тебе, тежок беше нашиот пат, од шкрги почнавме додека стигнеме до бели дробови ехееј колку изнапативме! Што го спомнуваш Сонцето бе чоече коа не си у право, да Земјата се врти околу Сонцето и има елипсовидна форма. Мојот здрав разум така вели, за друг не знам, продолжи да го бараш крајот на светот, поздрав!:tapp: :)[DOUBLEPOST=1458148197][/DOUBLEPOST]За Сонцето зборите што сакате ама први сте на лето на плажа.. лицемери :P

Што го спомнуваш Сонцето бе чоече коа не си у право, да Земјата се врти околу Сонцето и има елипсовидна форма.

А бе ај...

А кој е очевидецот на Земјиното „вртење„ околу Сонцето? Ти да не си?...:icon_lol: А ако не си, а не си сигурно, дај наведи име и презиме од барем еден очевидец на таквиот невиден Вселенски феномен, разбираш...

Ај, ја‘ ќе причекам...[DOUBLEPOST=1458149640][/DOUBLEPOST]
Мојот здрав разум така вели

А чија е дијагнозава за умо‘ твој?...Твоја? :pos:

pa zato ti vikam. ti sigurno si od majmun i ne go menjaj toa mislenje[DOUBLEPOST=1458149755][/DOUBLEPOST]
Кои тоа ние? Многу далеку си ти да го правиш тоа што јас го правам. Ти фали многу што, почнувајќи од култура и писменост. А дека дрвиш со глупости е очигледно.
ti, let, ovoj covekolikoiv majmun, ipsi i taka nataka. na sekoja tema go drvite. a temata e za nas, vernicite. i da. mislam nikad nema da mozam tolku da se zamaram so ateizmot kako ti so religija. priznavam. i pak nikoj ne mi odgovori na moeto prasanje. ni ti sto si ja znaes celta zasto si tuka

А бе ај...

А кој е очевидецот на Земјиното „вртење„ околу Сонцето? Ти да не си?...:icon_lol: А ако не си, а не си сигурно, дај наведи име и презиме од барем еден очевидец на таквиот невиден Вселенски феномен, разбираш...

Ај, ја‘ ќе причекам...[DOUBLEPOST=1458149640][/DOUBLEPOST]

А чија е дијагнозава за умо‘ твој?...Твоја? :pos:

Батуле, Земјата како би имала 4 годишни времиња ако не се приближува и одалечува од Сонцето следејќи ја нејзината орбита? Пак ќе ти ја напоменам сиромашната смисла за геометрија, кога Земјата би била рамна и не би се вртела околу Сонцето. Ебати нинтендо Универзумот тогаш... :)

Значи и да е така доаѓаме до заклучок дека твојот госпот е кинез, произведува таква роба... јбг :D

Не знам кој е бројо‘.

Ето, (можи) ти знајш па дај не биди стипса и кажи ми кој е бројот, во која рубрика, на која страна, со кој фонт, од кој автор на тексто‘ и тако даље и томе слично...
Бројот сам ќе си го најдеш, во рубриката Религија, На страната http://forum.kajgana.com. Фонт кириличен, аФтор @MIKI1 итд итд
А бе ај...

А кој е очевидец на сончевото вртење околу земјата? Ти можеби? :pos:
Или си очевидец на 6day creation? А ако не си, а не си сигурно, дај наведи име и презиме од барем еден очевидец на таквиот невиден настан.
ti, let, ovoj covekolikoiv majmun, ipsi i taka nataka. na sekoja tema go drvite. a temata e za nas, vernicite. i da. mislam nikad nema da mozam tolku da se zamaram so ateizmot kako ti so religija. priznavam. i pak nikoj ne mi odgovori na moeto prasanje. ni ti sto si ja znaes celta zasto si tuka
Не батка, посочените па и јас, не го дрвиме, го дрвиш ти со детски непромислени постови.

Овој потфорум ќе биде само за вас верниците кога овој подфорум ќе се вика Вера а не Религија и кога на подфорум „кошарка“ ќе бидат само кошаркари или на подфорум „философија и психологија“ ќе биде само за дипломирани философи и психолози. Друго прашање што ти ниту си верник ниту религиозен. Ниту пак појма имаш што е атеизам.

Што се однесува до целта ниту ја имаш ниту пак имаш потреба да си тука. А дека не се замараш со атеисти тоа на друг да му кажуваш. Болна точка ти се атеистите, да можеш би ги избришал од лицето на земјата.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom