MIKI1
Поставувач на неодговорени прашања.
Bog go sozdal od Kal...!
Ова го имаш некаде прочитано (каде, од каде?...) или „...ти текна на оваа вистинската...„?...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Bog go sozdal od Kal...!
Ова го имаш некаде прочитано (каде, од каде?...) или „...ти текна на оваа вистинската...„?...![]()
Yeap....u Mikijev zabavnik!Ова го имаш некаде прочитано (каде, од каде?...) или „...ти текна на оваа вистинската...„?...![]()
Ne be. Od majmun si ti. Neka ne te lazat[DOUBLEPOST=1458083820][/DOUBLEPOST]Bog go sozdal od Kal...!
Ja na forumov go praam momentalno toa sto vie postojano. Drvenje so gluposti. A ti mozes da mi kazes koja vi e celta sto najposetuvan forum vi e religija?Очито е де. Појма немаш зошто си на форумов. Освен детско инаетење, од тебе ништо на форумов.
Така и јас велам, не се одвојуваш од другиот жив свет.
Ма јок, ни до амеба не си стасан.
Yeap....u Mikijev zabavnik!
Не туку е очивидец исто како тебе.![]()
Кои тоа ние? Многу далеку си ти да го правиш тоа што јас го правам. Ти фали многу што, почнувајќи од култура и писменост. А дека дрвиш со глупости е очигледно.Ne be. Od majmun si ti. Neka ne te lazat[DOUBLEPOST=1458083820][/DOUBLEPOST]
Ja na forumov go praam momentalno toa sto vie postojano. Drvenje so gluposti. A ti mozes da mi kazes koja vi e celta sto najposetuvan forum vi e religija?
Idi begaj be...najde koj da kaze...Lani veruvase u Hristo a ovaa godina veruvas u Snackbar!Ne be. Od majmun si ti. Neka ne te lazat
СнакбарIdi begaj be...najde koj da kaze...Lani veruvase u Hristo a ovaa godina veruvas u Snackbar!
Со која леснотија прогалсуваш неписменл'ци лажлаци и слично а не ги гледаш кај тебе. Микијеви забавници бар до сега има 16075 изданија. Сам можеш да си видиш во кој број.Во кој број од Забавникот?
Имаш линк до текстот?
Ако немаш ништо, значи дека лажеш...
Idi begaj be...najde koj da kaze...Lani veruvase u Hristo a ovaa godina veruvas u Snackbar!
Иди бе бегајте...... и двајцата. Не е на арно толку смеење. Антиснекбар ќе не носи на мочање....СнакбарЌе ме умреш!
Не бе друже, знаеш таа финтата Good cup/bad cup? Епа тоа беше случајот. Тој цело време си е снакбар, ама глумеше good cup, демек не сум снакбар, христо сум, ама сватив колку добар е снакбарот и го баталив христо.
Со која леснотија прогалсуваш неписменл'ци лажлаци и слично а не ги гледаш кај тебе. Микијеви забавници бар до сега има 16075 изданија. Сам можеш да си видиш во кој број.
Што го спомнуваш Сонцето бе чоече коа не си у право, да Земјата се врти околу Сонцето и има елипсовидна форма.
Мојот здрав разум така вели
pa zato ti vikam. ti sigurno si od majmun i ne go menjaj toa mislenje[DOUBLEPOST=1458149755][/DOUBLEPOST]Idi begaj be...najde koj da kaze...Lani veruvase u Hristo a ovaa godina veruvas u Snackbar!
ti, let, ovoj covekolikoiv majmun, ipsi i taka nataka. na sekoja tema go drvite. a temata e za nas, vernicite. i da. mislam nikad nema da mozam tolku da se zamaram so ateizmot kako ti so religija. priznavam. i pak nikoj ne mi odgovori na moeto prasanje. ni ti sto si ja znaes celta zasto si tukaКои тоа ние? Многу далеку си ти да го правиш тоа што јас го правам. Ти фали многу што, почнувајќи од култура и писменост. А дека дрвиш со глупости е очигледно.
А бе ај...
А кој е очевидецот на Земјиното „вртење„ околу Сонцето? Ти да не си?...А ако не си, а не си сигурно, дај наведи име и презиме од барем еден очевидец на таквиот невиден Вселенски феномен, разбираш...
Ај, ја‘ ќе причекам...[DOUBLEPOST=1458149640][/DOUBLEPOST]
А чија е дијагнозава за умо‘ твој?...Твоја?![]()
Бројот сам ќе си го најдеш, во рубриката Религија, На страната http://forum.kajgana.com. Фонт кириличен, аФтор @MIKI1 итд итдНе знам кој е бројо‘.
Ето, (можи) ти знајш па дај не биди стипса и кажи ми кој е бројот, во која рубрика, на која страна, со кој фонт, од кој автор на тексто‘ и тако даље и томе слично...
А кој е очевидец на сончевото вртење околу земјата? Ти можеби?А бе ај...
А кој е очевидецот на Земјиното „вртење„ околу Сонцето? Ти да не си?...А ако не си, а не си сигурно, дај наведи име и презиме од барем еден очевидец на таквиот невиден Вселенски феномен, разбираш...
Не батка, посочените па и јас, не го дрвиме, го дрвиш ти со детски непромислени постови.ti, let, ovoj covekolikoiv majmun, ipsi i taka nataka. na sekoja tema go drvite. a temata e za nas, vernicite. i da. mislam nikad nema da mozam tolku da se zamaram so ateizmot kako ti so religija. priznavam. i pak nikoj ne mi odgovori na moeto prasanje. ni ti sto si ja znaes celta zasto si tuka