Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Коњу најди игнор куде има и не читај.

Оди соде играј или шкољке собирај,немо' o кошарци овде!
Не паметуј кеве ти или тролаш или пишуеш нешто без врску у послеѓни 3 месеца едн добар пост имаш :)

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Добро ја коњ според тебе, ти според сви од овде само глупости пишуеш , после нашу утакмицу сс МЗТ ти ни кажуеш Звезда имаша помош судиску а овде пола не гу ни гледале пошто чуе ги .

Јанески човече промашуе слободно на крај (ајде добро) после Марко му прави офанзиван и ни дава кош а од акцију после против некога понискога за две главе успеа фаул у напад да направи кој кур....
Мандиќ како раскурцан робот се движи. Едино нешто што треба да поправимо е градење на рекет да не ни правив офанзивни а Уроша сс појаки фаули да га праќав на слободни повише ,ми без комплетну екипу да не бесмо глупи како што смо можесмо да ги тепамо

Сс натртен гз отидесва после некако се вратисва и се освестисва дека може да играв и у 3ќу паднасва како по обичај, ништо посебно реално и очекувања су други док не се врати у најмалу руку само Андреевиќ а у најдобар случај још едн да га мења џабе све

Чекај, ви очекуесте ли победу сс састав без центра и сс 5 младинца кои у живот немав одиграно сениорску утакмицу?

Чекај, ви очекуесте ли победу сс састав без центра и сс 5 младинца кои у живот немав одиграно сениорску утакмицу?
Не победу ама не ни толко мизерни бројке од поединци :D

МЗТ од почетак до крај беше у водство, а ми ниту у едн момент не личесмо на екипа што можеше да направи пресврт.

Боки наш голем маж, ни Коби и Џордан не су му рамни зема 24 шута момак па тој ти е нешто слично како у НБА да се земев да не претерам едно 40 шута најмалце, ај тој и не е битно мада некој како што спомна погоре делуемо како распашана команда, Чичо Вуле што да кажу прошло његово кд ќе ми текне дека у прву сезону едноставно човек можеше да измисли поени сга е една лоша сенка од играча што е бија и само се срамоти од утакницу у утакницу, Аце плаче тугуе улегнаја у депресију и много се гледа по његови игре али после ебење нема каење ;)

Едно имам да кажу овај управа, ако мисли дека сс Бјелиќа може да гу некако скрпи работу у рекет ондак нека земев јуже и нека се обесив зашто очигледно беше дека не ни фали још едн играч сс 2.04 метра него ни фали висина, барем још 10 сантиметра кои ги има онј Мишановиќ какв и да беше много работу би завршија у овј тим без дилему, мислу дека комај свите туј га делив мислење сс мене Мишановиќ мора да се врати јбг дајте му тамо 10 000 за 2-3 месеца много ќе помогне овакој не гу бива, зашто и Фени ќе не разгузи и још некои екипе

Овај утакница исто покажа дека онај сс Кожув која гу имаше у понуду на БЕТ365 много смрдеше сс оглед дека Кожув имаше квоту около 6.50... дефинитивно имамо некој квалитет да се носимо, фалив центри, овј Србиновски ја га хејташе ама има муда на сви да ги викне посебно на Чичу Вулета на крај кд нешто се искурчи тамо извади га и пред тој још у два три наврата исто такој на Курчу и на Бокита ги свика, или ќе ги оправи или ќе изеде ќутек до крај на годину

На крај да не га забраву капетана, поштена победа на ѕвезду од кд ти почна да навиваш за цедевиту :D

добра утакмица... за нас сас тој што има сас 7 играча цело време... не ги замерују ништо на играчи.. тренер е много добар.. кд беше страшо примасмо по 100поена...на утакмицу. добар дн у јане беше.. луковиќ до крај поздравен... и девојку и сестру му све на ... :D

Добар си е Срба, дали тој и зону сакасмо да играмо днс? :D
Реално МЗТ никад не е бија поранлив и заѓни 5 године ама треба некој да собира отпади како Мишановиќа само ќе треба муда да му ги зголемимо малко много е млитав :D
A и тија што имав муда кд отидев да играв сс МЗТ забравив ги дома увек се усерев кд највише треба.За Мандиќа што да кажу што не сам ама сга кд више нема играчи да се донасав мора да изгурамо сс њега сс наду дека ќе га поправи барем тј шут што га имаше.

Добар си е Срба, дали тој и зону сакасмо да играмо днс? :D
Реално МЗТ никад не е бија поранлив и заѓни 5 године ама треба некој да собира отпади како Мишановиќа само ќе треба муда да му ги зголемимо малко много е млитав :D
A и тија што имав муда кд отидев да играв сс МЗТ забравив ги дома увек се усерев кд највише треба.За Мандиќа што да кажу што не сам ама сга кд више нема играчи да се донасав мора да изгурамо сс њега сс наду дека ќе га поправи барем тј шут што га имаше.
Па за муда сга нејќу да коментирам, видесмо што квалитет има само факт е дека много ни фали висина у рекет па било каква да е тај мислу дека ќе се има доста корист, овој данска беше мизерно да се гледа, а сс Бјелиќа не добивмо ништо посебно освен малце одмор за Бокита и Гзлета

Па за муда сга нејќу да коментирам, видесмо што квалитет има само факт е дека много ни фали висина у рекет па било каква да е тај мислу дека ќе се има доста корист, овој данска беше мизерно да се гледа, а сс Бјелиќа не добивмо ништо посебно освен малце одмор за Бокита и Гзлета
Делу га исто мислење сс тебе апсолутно! Ама Бјелиќ изгледа седеше до Андрејевиќа такој да ништо работа, најубаво би било Андрејевиќ да се оправи поубаво решение здравје!

Дечки, тој е тој сс 7 играча бе :D Па ќе кажу, меч беше супер, да ни идеше шут како што не ни идеше, имасмо шансе и за победу. Како по обичај, на нас нешто увек ни фали, дали ќе е трењер, дали ќе е игра, сга ни фалив играчи, пошто играсмо сасвим солидно, очигледно Србиновски се покажуе како много бољи трењер од сви што се изредисва у овија 5-6 сезоне. Ич не ги ферма играчи, дере се па растура :D Такој и треба. Надам се дека е потпишан за следеќу и дека ќе му се даде слобода и буџет да направи тим. Од овј има максимум 4 играча што треба и мора да се задржив.

Играсва се некои интересни акцие, такој да ја не сам разочаран, само шут очај. Сезона е отидена у неповрат, ако играмо финале по некоју случајност треба да гу рачунамо за успешну. Како и увек, следеќа е наша! :D

Ми смо ти класични Ливерпул навивачи, сваку сезону викамо "следеќа е наша".

Иначе Аце е помирен сс девојку ама у дуели сс Мзт увек е феноменално затворен, скаутинг гс вршив увек на њега, сетите се само 2012 годину на куп Оташевиќ и Бакиќ што му направисва, увек добро га бранив њега...

Ако дојде Мишановиќ да се надамо на некое финале, овакој да се изљубимо па да завршимо сезону...

андрејевиќ до крај ли на сезону е у аут... ?? или не знае ли се сигурно ??

Дечки, тој е тој сс 7 играча бе :D Па ќе кажу, меч беше супер, да ни идеше шут како што не ни идеше, имасмо шансе и за победу. Како по обичај, на нас нешто увек ни фали, дали ќе е трењер, дали ќе е игра, сга ни фалив играчи, пошто играсмо сасвим солидно, очигледно Србиновски се покажуе како много бољи трењер од сви што се изредисва у овија 5-6 сезоне. Ич не ги ферма играчи, дере се па растура :D Такој и треба. Надам се дека е потпишан за следеќу и дека ќе му се даде слобода и буџет да направи тим. Од овј има максимум 4 играча што треба и мора да се задржив.

Играсва се некои интересни акцие, такој да ја не сам разочаран, само шут очај. Сезона е отидена у неповрат, ако играмо финале по некоју случајност треба да гу рачунамо за успешну. Како и увек, следеќа е наша! :D
До крај на 2016/17 има договор Србиновски, а за Андрејевиќа ја како што знам сезона е 99% завршена

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom