Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Момци не ви е крив ни тренер,а ни тенка клупа,крива ви е недисциплина,самоволие и курчење !

Сга га спомна коментатор Андреевиќа леле како ке дојдеше до израз дечко сга .. Знаемо како га издоминира Луковиќа куде нас

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Тешко е за гледање овој :|

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Поздрав до сите Кумановци од навивач на МЗТ Скопје.Мислам дека Урош не заслужил волку хејтање од ваша страна.Да, го облекол дресот на ривалот, но брзо заборавивте што се направил за вас.Да почнеме со тоа што одби 100 понуди од МЗТ, гинеше за клубот како никој друг играч на Куманово, се тепаше на утакмици за Куманово, па еднаш мислам дека и за вас влезе во клинч со полицијата.Нели заслужува управата ваша повеќе хејтање?Па они го избркаа!!Си играа кур со него како што си играат со клубот.Да не збориме на вас како навивачи колку сопки ви направија.И сакате да кажете дека управата не заслужува свирежи , а пак Урош заслужува такво пцуење?

Абе крв да вви ебу рекете не знаете да затворите гзле гз да ти отападне не знае да изигра сс сто пута понизак играч и не знае рекет да затвори

Србиновски -Ало Бојан абе глеј овде , Аце,абе алоо Ацеее абе глеј овде,што играте,абе знаеш ли ти што да играте
е то ви ги ебе кокошките другари )))

Не пљукајте по наркомана,и не е отишја у ривала,на МЗТ прав и единствен ривал му е Работнички,ми можемо ривал на Работнички само да бидемо,у њину еру и ми бесмо јаки,док сас МЗТ не памту да смо се рвале директно за некои трофеи,ако занемаримо последње 2-3 сезоне.

Утисак на вечер ми е КРАЖБА у Пионир и спрдање сас лигу.

Чини ми се у македонску лигу е боље судење него ли у (Б)АБА Лигу смрдљиву!

Па не би кажаја дека е до трењера ама маму му ебу па Урош га чувај на 3 метра од кош и немаш гајле или прави му фаули за слободни утепасва не кд најтребаше сс офанзивни.
Без центри имасмо шансу што се вика да ги тепамо да ни идеше шут за 3 ама не можеш бе 16% за 3 да шутираш бе муда у Куманово ли ги остависте?[DOUBLEPOST=1458075062][/DOUBLEPOST]
Не пљукајте по наркомана,и не е отишја у ривала,на МЗТ прав и единствен ривал му е Работнички,ми можемо ривал на Работнички само да бидемо,у њину еру и ми бесмо јаки,док сас МЗТ не памту да смо се рвале директно за некои трофеи,ако занемаримо последње 2-3 сезоне.

Утисак на вечер ми е КРАЖБА у Пионир и спрдање сас лигу.

Чини ми се у македонску лигу е боље судење него ли у (Б)АБА Лигу смрдљиву!
ај бе не замарај искомплексиран имаш си тему за тој боли не кур туј за твоега Партизана кој не ни играја или па Звезда што тепала

Коњу најди игнор куде има и не читај.

Оди соде играј или шкољке собирај,немо' o кошарци овде!

Покажасмо некој карактер с доближување на -4 пред крај. Една избрзана акција на Караџовскога и Јаневскога и потоп. Караџовски има изузетно лош осет за асистенцију, погрешан тајминг низ целу сезону. 3 или 4 изгубени тимски у последњи 90 секунде.
Мандиќ гу одигра вероватно најлошу партију у дрес.
Тражи се Александар Костовски.
Мала позитива е агресивна игра на Симоновскога.
На моменти имаше добар проток, отворени позиције, али КОЈ ВИ ЃАВОЛ, 4 од 25 за тројку?

Едноцифрена разлика, далеко од силување с обзир на отсуство на центарску линију. С Ракочевиќа у ростер ќе беше друг исход, с Ракочевиќа и Андрејевиќа можесва солидно да се затворив Урош и Мијатовиќ.
Странци у МЗТ су далеко од непобедиви.
Бијелиќ не е адекватно решение у рекет, не знам дали управа е имала контакти с Мишановиќа, чиста промаја смо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom