Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вчера на сите 3 тикета по еден ме бутна, Ирвинг Вол и Мекколум..Brook L. 21.5+
Th.Young 14.5+
DeRozan 23.5+
Crni Grk 18.5+
+
D.Russel 17.5+
D.Cousins 28.5+
Uplateno na 410den
Isto,ko 4 para ko 6 para ..gi dodadov i poslednite dvajca .
Dobivka 17.400den
Prvite 3 para,se realni .Вчера на сите 3 тикета по еден ме бутна, Ирвинг Вол и Мекколум..
Денес идам со Дерозан +, Антетокумпо +, Јанг +, Редик - и Елис -
Ставро го тагирам а он игнорира, фатил блефира по тоа турнирите, ееех бе Ставре бе.
Цонга-Квери 2 2.50 Стави кеш земи кеЖ.![]()
Јас лани на сандеј сторм не влегов во парите дека отидов ал ин со АА и ме плати типот со 2-9 и погоди што .. на флоп му изваде три 9 .. најбедна рака до сега што сум играл покер.Не сум расположен, завршив 46 на турнирот, Даблин ќе го гледам на слика. Освен ако не ми пукне филмот па да си платам бај ин и да одам самоиницијативно.Инаку, имав две дами, ги турнав ал ин, ме платија со АК, класичен флип што го изгубив.
затоа ја имаш денес стрицова валуе бет да те расположиНе сум расположен, завршив 46 на турнирот, Даблин ќе го гледам на слика. Освен ако не ми пукне филмот па да си платам бај ин и да одам самоиницијативно.Инаку, имав две дами, ги турнав ал ин, ме платија со АК, класичен флип што го изгубив.
Каде бе Ставрогин со невестите...Не сум расположен, завршив 46 на турнирот, Даблин ќе го гледам на слика. Освен ако не ми пукне филмот па да си платам бај ин и да одам самоиницијативно.Инаку, имав две дами, ги турнав ал ин, ме платија со АК, класичен флип што го изгубив.
Каде бе Ставрогин со невестите...![]()
затоа ја имаш денес стрицова валуе бет да те расположи![]()
Гледам на бет365 за аматерски тениси нема многу опции за играње. Има ли онлајн кладилница што редовно дава на овие мечеви играње број на гемови, хендикеп гемови и сл.?
Прочитај некоја книга за покер па после кажви ми статистички шо значит две невести. Статистички најмногу губење на ол ин има оваја карта заедно со ЏЏQQ е третата најјака почетна рака која може да ја имаш воопшто, и класичен ал ин материјал во завршната фаза на турнирот.[DOUBLEPOST=1458052983][/DOUBLEPOST]
Со таа кокошката сум скаран после дебаклот со Ерани.Ако бараш value bet кај жените можеби Рибарикова со Винчи.
Прочитај некоја книга за покер па после кажви ми статистички шо значит две невести. Статистички најмногу губење на ол ин има оваја карта заедно со ЏЏ
Нема. Бет365 има најдобар избор. На Маратонбет може понекогаш да најдеш нешто, но таму лимитити се многу ниски.