Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Brook L. 21.5+
Th.Young 14.5+
DeRozan 23.5+
Crni Grk 18.5+
+
D.Russel 17.5+
D.Cousins 28.5+
Uplateno na 410den
Isto,ko 4 para ko 6 para ..gi dodadov i poslednite dvajca .
Dobivka 17.400den

@Ставрогин Изи ес доуп.

За денес Касаткина-Пуиг 1 1.70. Такоџе стави пари земи пари. :kafence:
:kafence:
Ставро го тагирам а он игнорира, фатил блефира по тоа турнирите, ееех бе Ставре бе. :boksix:

Цонга-Квери 2 2.50 Стави кеш земи кеЖ.:kafence:

Brook L. 21.5+
Th.Young 14.5+
DeRozan 23.5+
Crni Grk 18.5+
+
D.Russel 17.5+
D.Cousins 28.5+
Uplateno na 410den
Isto,ko 4 para ko 6 para ..gi dodadov i poslednite dvajca .
Dobivka 17.400den
Вчера на сите 3 тикета по еден ме бутна, Ирвинг Вол и Мекколум..
Денес идам со Дерозан +, Антетокумпо +, Јанг +, Редик - и Елис -

Вчера на сите 3 тикета по еден ме бутна, Ирвинг Вол и Мекколум..
Денес идам со Дерозан +, Антетокумпо +, Јанг +, Редик - и Елис -
Prvite 3 para,se realni .
Ja gi imav u plan samo +Brook .
No na tie granici Russel i Cousins,morase da gi igram ..taman ke gi pratam prvite 4,onie najzaebnite,sabajle,na nba.com
Da ispostuvaat vecer,dobro ke bidi .
Inace i Thomas + e dobar,zadna im klaj 28poena.
Posledno vreme ima dobri brojki .

Јас ги пуштив Јанг, Гркот и Казнс. Подобри граници за плусеви денес во златна.

:kafence:
Ставро го тагирам а он игнорира, фатил блефира по тоа турнирите, ееех бе Ставре бе. :boksix:

Цонга-Квери 2 2.50 Стави кеш земи кеЖ.:kafence:

Не сум расположен, завршив 46 на турнирот, Даблин ќе го гледам на слика. Освен ако не ми пукне филмот па да си платам бај ин и да одам самоиницијативно. :) Инаку, имав две дами, ги турнав ал ин, ме платија со АК, класичен флип што го изгубив.

Не сум расположен, завршив 46 на турнирот, Даблин ќе го гледам на слика. Освен ако не ми пукне филмот па да си платам бај ин и да одам самоиницијативно. :) Инаку, имав две дами, ги турнав ал ин, ме платија со АК, класичен флип што го изгубив.
Јас лани на сандеј сторм не влегов во парите дека отидов ал ин со АА и ме плати типот со 2-9 и погоди што .. на флоп му изваде три 9 .. најбедна рака до сега што сум играл покер.

затоа ја имаш денес стрицова валуе бет да те расположи ;)

(n)
Каде бе Ставрогин со невестите...(n)

(n)
Каде бе Ставрогин со невестите...(n)

QQ е третата најјака почетна рака која може да ја имаш воопшто, и класичен ал ин материјал во завршната фаза на турнирот.[DOUBLEPOST=1458052983][/DOUBLEPOST]
затоа ја имаш денес стрицова валуе бет да те расположи ;)

Со таа кокошката сум скаран после дебаклот со Ерани. :D Ако бараш value bet кај жените можеби Рибарикова со Винчи.

Последно уредено:
Гледам на бет365 за аматерски тениси нема многу опции за играње. Има ли онлајн кладилница што редовно дава на овие мечеви играње број на гемови, хендикеп гемови и сл.?

Гледам на бет365 за аматерски тениси нема многу опции за играње. Има ли онлајн кладилница што редовно дава на овие мечеви играње број на гемови, хендикеп гемови и сл.?

Нема. Бет365 има најдобар избор. На Маратонбет може понекогаш да најдеш нешто, но таму лимитити се многу ниски.

QQ е третата најјака почетна рака која може да ја имаш воопшто, и класичен ал ин материјал во завршната фаза на турнирот.[DOUBLEPOST=1458052983][/DOUBLEPOST]

Со таа кокошката сум скаран после дебаклот со Ерани. :D Ако бараш value bet кај жените можеби Рибарикова со Винчи.
Прочитај некоја книга за покер па после кажви ми статистички шо значит две невести. Статистички најмногу губење на ол ин има оваја карта заедно со ЏЏ

Прочитај некоја книга за покер па после кажви ми статистички шо значит две невести. Статистички најмногу губење на ол ин има оваја карта заедно со ЏЏ

Ха ха ха. Јас да прочитам некоја книга за покер?

:pos::pos:

Нема. Бет365 има најдобар избор. На Маратонбет може понекогаш да најдеш нешто, но таму лимитити се многу ниски.

Епа ќе си продолжам во бетсити.
Цела среќа што русинов значи дава хендикепи и играње гемови на аматериве. Најјак испадна.:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom