- Член од
- 1 септември 2014
- Мислења
- 5.159
- Поени од реакции
- 7.858
Го имаш во Моцарт на 20.5, поклон на денот е.Не го даваат Најт од феникс во понуда, маме им.а ќе ги наполни Минесота...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го имаш во Моцарт на 20.5, поклон на денот е.Не го даваат Најт од феникс во понуда, маме им.а ќе ги наполни Минесота...
Непар ти е единствена комбинација штити ја така .[DOUBLEPOST=1457956209][/DOUBLEPOST]Гранада-Еспањол ми е последна на ливче, Х ја чекам. Освен 12 дупла шанса, што и не се исплати, како би ја штител? Непар? Во живо кои комбинации би ги имал?
Т.е сега ми текна може и да си недобитен на двата случаи .. пример ако заврши 3-1 или 4-2...Непар ти е единствена комбинација штити ја така .
Knight +Го имаш во Моцарт на 20.5, поклон на денот е.
Јас ќе одам со Ирвинг +, Кари - , Најт + и Таунс +. Највеќе ми фатија око за денес. Едино Кари роденден има, па може журка да прави, ама не верувам, мамурен ќе еKnight +
Harden +
Booker +
Towns +
Mozzart
Durant +
Westbrook +
DeRozan +
Valanciunas +
Zlatna.
Tiketov od zlatna ke go pustam,ili prvite 3 para na 1000den,il site 4 na 500den .
Isto i Irving moze na 21.5+
Vcera se iznapromasi,i pokraj BO,igrase 30+min .mizeren % na pogodeni,17poena .
Protiv Utah ima 23ppg .na 8 natprevara .
Valanciunas bi go igral +,edino toa sto Bullsi pustaat 20ppg od C .
Posledna im dade 25poena .
Na domasen parket ima mizerni brojki,poslednite 2 protiv niv ostana na po 8 poena.
Curry 32.5-,bolnica se Pelicansi .
Ako ne gi dobijat 30 razlika,neznam kogo bi dobile,sezonata e pred kraj,nema potreba da se forsira,uste eden lesen natprecar za Wariorsi,al poslednite nekolku im ubaci po 40+ .
Nema da go igram,i lagano ide minus .
Howard nema da ima lesna rabota pod kos,Rocketsi mora da go dobijat ovoj natprevar,Memphis so 8 igraci vo roster,treba da ide 28+ .
@Ставрогин Изи ес доуп.Ноле-Фратанџело +8.5 на Фратанџело. Стави пари земи пари. и на 7.5 стај го.
Од каде е информацијава за играчите кои отсуствуваат?
Kaj мене може виша сила да одлучи да промашам не да сум добитен
Гранада-Еспањол ми е последна на ливче, Х ја чекам. Освен 12 дупла шанса, што и не се исплати, како би ја штител? Непар? Во живо кои комбинации би ги имал?
Zavisi za kija dobivka ti e livceto
Ako e za dobra suma uplati ja 0-2gola ili 3+
Лош типBerdych - Borna (-3.5) 1HG @1.70
Борна, оди пиј млеко дома.