Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Arsenal ja pisav na mesto lion i tupnav 1300 na Real,Totenhem i arsenal. Abe gaz majcin da vi ebam smrdezi edni. Ne znam kolku pati sum padnal na ovie lajnava ova sezona.[DOUBLEPOST=1457888286][/DOUBLEPOST]Popravno
Cp3 - 21.5 +
Real 2
Napoli 2

Na 2500 uplata, ako ne me izvadi uste ova i jas pravam pauza od nekolku dena.

Последно уредено:
Абе како да ми гледаат во тикетиве ...уплатив сега реал и тотенхем 2 и 2-4 ајакс 1 Надал и Радванска 1 и еве ги ајакс како псв вчера ќе ја ебат работата титула да не видат ако не тепаат со овие дегениве.

Добро бе, шо кур играат жениве ракомет Србија- Чешка?????

10 гола вкупно дадоа во прво полувреме ебате...

Ццц Ајакс кои мрши се, ебате екипата...и на крај пак ќе бидат прво место само да те заебат сеа.

Време е спортската да одмори 1 недела,кога неможеш ебан 1.20 коефициент да погодиш,а се брзаш да ја фатиш да не ти почне случајно

Не бе како ќе фатиш вака тикет .. прееска лингби го примаат 88 од прв и едниствен шут на гостите сега овие љангачиве 3 шута 2 гола им даваат..
Не ги играш Севиља Леверкузен и Рома демек несигурни се а ги играм Ајакс дека ќе победеле после киксот на Псв куров победија !

Ајде, уште неколку години вакви страдања и ќе се сетите дека е до начинот на играње, не е до резултатите.

Последно уредено:
Драми у Белгија, на Стандард само победа им врши работа они црвен у 10та и 3:0 губат полувреме.
Варегем давај уште еден гол хехе.

Ајде, уште неколку години вакви страдања и ќе се сетите дека е до начинот на играње, не е до резултатите.
Ноле-Фратанџело +8.5 на Фратанџело. Стави пари земи пари. и на 7.5 стај го.

Ноле-Фратанџело +8.5 на Фратанџело. Стави пари земи пари. и на 7.5 стај го.

Не се кладам вечерва. Во 21.00 ми почнува квалификационен турнир за Irish Open Poker Tournament и цела концентрација ми треба за таму. Ако освојам едно од првите 10 места ќе одам Даблин. :kluc:

Не се кладам вечерва. Во 21.00 ми почнува квалификационен турнир за Irish Open Poker Tournament и цела концентрација ми треба за таму. Ако освојам едно од првите 10 места ќе одам Даблин. :kluc:
Vamos Stavrooooooooo
Тогаш барај ме утре за зицери. :kafence:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom