- Член од
- 5 април 2011
- Мислења
- 1.920
- Поени од реакции
- 925
а зошто тогаш сакаа да го спасат клубот? па ако не им требаат титули, фино лепо нека си играат у втора лига онака од љубов ќе ги гледаат и ќе навијаат за нив
Дечко а кажи ми што да пеат? Со таа песна им покажуваат подршка да не треба случајно да ги пцујат, бог да чува еј.а зошто тогаш сакаа да го спасат клубот? па ако не им требаат титули, фино лепо нека си играат у втора лига онака од љубов ќе ги гледаат и ќе навијаат за нив
Јас само кажувам дека сето тоа беше и изгледаше ногу фино за разлика од ногу (мош90%) од навивачите кој шо плукат по своите после пораз...САМо тоа сакаше да кажам не да коментирам за титули....а колку само беа напалени кога ги тепаа работнички, демек готови сте пички, идеме у финале и после губат и пеат мене не ми треба титула :uvo:
досега немам видено,слушнато да некоја навивачка група вели дека ТИТУЛАТА им е секундарна работа!!Вам дефинитивно не ви е дојдено до титула :icon_idea
зашто не знам е како да се навива за својот клуб или можеби затоа што се имам радувано на титула,СОН НА СЕКОЈА ГРУПА???^ Џабе, и да ти даваат објаснување тебе нема да разбереш.
па тогаш зашто БЕЗ ПОТРЕБНО ПОЧНА да ми филозофираш!!!Нејкам да глумам застапник на Ф.А. и да ти се објаснувам тука, така да можеш да си се вратиш во твојата тема.
Мислам дека убаво објасни Јане Сандански за титулите и песната што се пее, а и доколку вчера беше на утакмицата ќе приметеше дали им е гајле или не за титулата./\ ај кажи која навивачка група го напуштила клубот ако не земе титула?? + као можеш на некој член на комити да му збориш за напуштање на клубот ако не земе титула коа сите знаеме каква е состојбата во Вардар.
муабетот ви е многу глуп демек не ви е гајле за титула, а свршивте у јане коа тепавта.
За утакмицата се гледаше разликата на тренерската позиција мислам дека Докузовски ја напраи раликата.
пс. добра обработка на песната на тоше. ми се свиѓа.
--- надополнето ---
и да забораив да кажам дека после овие 5 утакмици мислам дека сте боље од ЦПБ ама сепак сте 2 група у ск. <3
Цитирај го Јане Сандански или нема што да му вратиш ?па тогаш зашто БЕЗ ПОТРЕБНО ПОЧНА да ми филозофираш!!!
ete i ti ne razbra... inace neznaev deka vo sk ima drugi grupi <3/\ ај кажи која навивачка група го напуштила клубот ако не земе титула?? + као можеш на некој член на комити да му збориш за напуштање на клубот ако не земе титула коа сите знаеме каква е состојбата во Вардар.
муабетот ви е многу глуп демек не ви е гајле за титула, а свршивте у јане коа тепавта.
За утакмицата се гледаше разликата на тренерската позиција мислам дека Докузовски ја напраи раликата.
пс. добра обработка на песната на тоше. ми се свиѓа.
--- надополнето ---
и да забораив да кажам дека после овие 5 утакмици мислам дека сте боље од ЦПБ ама сепак сте 2 група у ск. <3
а кој се тоа МНОГУ од нас???kavadarecki kozari i ti napaten gone87 sto se javuvas samo za kritika za FA... pesnata ide NE MI TREBA MENE TITULA, ZATEBE VERNO JAS DA NAVIVAM... znaci pokraj se jas ke bidam tuka so tebe deka ne sum vo sala samo ako osvois titula kako mn od vas...
a ne deka NE SAKAM JAS TITULA... MORONI.... ama ubavo pisal gore deckoto djabe nema da razberete....
за баскет или за фудбал???ete i ti ne razbra... inace neznaev deka vo sk ima drugi grupi <3
.која е поентата на НАВИВАЧОТ....ДА ПЕЕ ЗА ПОБЕДА/ТИТУЛА........
А што, Гацов треба да влезе на терен и он да шутира??? Играчите имаа 3/19 за 3, и 20/30 за 1 поен. Значи промашени 10 слободни фрлања, што сигурно ќе направеа многу поголема разлика во утакмицата, бидејќи негативата на МЗТ низ цела утакмица беше 10-15 поени. А тоа за тројка - стварно неам зборови. Очаен шут.За утакмицата се гледаше разликата на тренерската позиција мислам дека Докузовски ја напраи раликата.