Tomasino
За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
- Член од
- 19 март 2009
- Мислења
- 9.250
- Поени од реакции
- 19.533
И се е можно ):zlo:Sportlife
И се е можно ):zlo:Sportlife
Паа едно 300 души не успеавме да влеземе...Абе каква местенка, што туку трескате
Бтв што слушам, бајаги со купени карти не успеале да влезат а?
И јас меѓу тие другар.Абе каква местенка, што туку трескате
јас отидов со 7 другари и само ја влегов , а сите имавме карти , лудница беше ама џабеАбе каква местенка, што туку трескате
а колку само беа напалени кога ги тепаа работнички, демек готови сте пички, идеме у финале и после губат и пеат мене не ми треба титула :uvo:Бев синока таму со екипа собрани од Штип отидовме да гледаме како неутрални навивачи чисто ради кошарка и атмосфера........Мое видување е дека МЗТ синока играше ногу слабо да не кажам дури беше невозможно тоа како само топката никако да влезе во кош.Инаку за навивањето во текот на натпреварот навивачите на мзт паднаа на неколку пати (ама оправдани резултатот беше многу лош)...Но тоа на крај-----НЕ МИ ТРЕБА МЕНЕ ТИТУЛА ЗА ТЕБЕ ВЕРНО ЈАС ДА НАВИВАМ итн,итн--- беше доста добро кога и 20 мин после крајо продолживте да пеете и да бодрите едноставно играчите почуствуваа дека не сами.Како и да е убава атмосфера и натпревар и морам да потенцирам дека сум пријатно изненаден од гостопримоството на аеродромчани.