Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
а зошто тогаш сакаа да го спасат клубот? па ако не им требаат титули, фино лепо нека си играат у втора лига онака од љубов ќе ги гледаат и ќе навијаат за нив :)

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
а зошто тогаш сакаа да го спасат клубот? па ако не им требаат титули, фино лепо нека си играат у втора лига онака од љубов ќе ги гледаат и ќе навијаат за нив :)
Дечко а кажи ми што да пеат? Со таа песна им покажуваат подршка да не треба случајно да ги пцујат, бог да чува еј.
Нормално дека сите посакуваат титула не бидете тиквари али кога веке изгубиле сигурно нема да ги хејтаат.

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
а колку само беа напалени кога ги тепаа работнички, демек готови сте пички, идеме у финале и после губат и пеат мене не ми треба титула :):uvo:
Јас само кажувам дека сето тоа беше и изгледаше ногу фино за разлика од ногу (мош90%) од навивачите кој шо плукат по своите после пораз...САМо тоа сакаше да кажам не да коментирам за титули....

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
Вам дефинитивно не ви е дојдено до титула :icon_idea
досега немам видено,слушнато да некоја навивачка група вели дека ТИТУЛАТА им е секундарна работа!!

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
^ Џабе, и да ти даваат објаснување тебе нема да разбереш.

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
^ Џабе, и да ти даваат објаснување тебе нема да разбереш.
зашто не знам е како да се навива за својот клуб или можеби затоа што се имам радувано на титула,СОН НА СЕКОЈА ГРУПА???

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Нејкам да глумам застапник на Ф.А. и да ти се објаснувам тука, така да можеш да си се вратиш во твојата тема.

Член од
27 февруари 2011
Мислења
53
Поени од реакции
11
kavadarecki kozari i ti napaten gone87 sto se javuvas samo za kritika za FA... pesnata ide NE MI TREBA MENE TITULA, ZATEBE VERNO JAS DA NAVIVAM... znaci pokraj se jas ke bidam tuka so tebe deka ne sum vo sala samo ako osvois titula kako mn od vas...
a ne deka NE SAKAM JAS TITULA... MORONI.... ama ubavo pisal gore deckoto djabe nema da razberete....

Член од
7 мај 2009
Мислења
710
Поени од реакции
55
/\ ај кажи која навивачка група го напуштила клубот ако не земе титула?? + као можеш на некој член на комити да му збориш за напуштање на клубот ако не земе титула коа сите знаеме каква е состојбата во Вардар.
муабетот ви е многу глуп демек не ви е гајле за титула, а свршивте у јане коа тепавта.
За утакмицата се гледаше разликата на тренерската позиција мислам дека Докузовски ја напраи раликата.

пс. добра обработка на песната на тоше. ми се свиѓа.

--- надополнето ---

и да забораив да кажам дека после овие 5 утакмици мислам дека сте боље од ЦПБ ама сепак сте 2 група у ск. <3

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
Нејкам да глумам застапник на Ф.А. и да ти се објаснувам тука, така да можеш да си се вратиш во твојата тема.
па тогаш зашто БЕЗ ПОТРЕБНО ПОЧНА да ми филозофираш!!!

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
/\ ај кажи која навивачка група го напуштила клубот ако не земе титула?? + као можеш на некој член на комити да му збориш за напуштање на клубот ако не земе титула коа сите знаеме каква е состојбата во Вардар.
муабетот ви е многу глуп демек не ви е гајле за титула, а свршивте у јане коа тепавта.
За утакмицата се гледаше разликата на тренерската позиција мислам дека Докузовски ја напраи раликата.

--- надополнето ---

и да забораив да кажам дека после овие 5 утакмици мислам дека сте боље од ЦПБ ама сепак сте 2 група у ск. <3
Мислам дека убаво објасни Јане Сандански за титулите и песната што се пее, а и доколку вчера беше на утакмицата ќе приметеше дали им е гајле или не за титулата.

--- надополнето ---

па тогаш зашто БЕЗ ПОТРЕБНО ПОЧНА да ми филозофираш!!!
Цитирај го Јане Сандански или нема што да му вратиш ?

Член од
27 февруари 2011
Мислења
53
Поени од реакции
11

--- надополнето ---

ete i ti ne razbra... inace neznaev deka vo sk ima drugi grupi <3

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
kavadarecki kozari i ti napaten gone87 sto se javuvas samo za kritika za FA... pesnata ide NE MI TREBA MENE TITULA, ZATEBE VERNO JAS DA NAVIVAM... znaci pokraj se jas ke bidam tuka so tebe deka ne sum vo sala samo ako osvois titula kako mn od vas...
a ne deka NE SAKAM JAS TITULA... MORONI.... ama ubavo pisal gore deckoto djabe nema da razberete....
а кој се тоа МНОГУ од нас???

па и вие 2 години апстиниравте од навивање,па од кога почна да се шушка дека Општина Аеродром и Пеце Наумовски ќе бидат спонзори,станавте исто така ВИСТИНСКИ навивачи за ТИТУЛА...

а која е целта на Клубот.....Да ОСВОИ ПРВО МЕСТО.....која е поентата на НАВИВАЧОТ....ДА ПЕЕ ЗА ПОБЕДА/ТИТУЛА............или вие може сакате да воведете некој нов вонсериски стандард

за разлика од вас, Лешинари пеаат:Не треба нама титула,јер Босна није моја држава...што значи пеаат од иритација за Босна,а не поради тоа што и кога губат,Лешинари ќе ги бодрат т.е. титулата им е ирелевантна работа

п.с.сакате да воведете некои нови фактори,само ВАС како ви одговараат.....

--- надополнето ---

ete i ti ne razbra... inace neznaev deka vo sk ima drugi grupi <3
за баскет или за фудбал???

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.153
Поени од реакции
5.921
А што, Гацов треба да влезе на терен и он да шутира??? Играчите имаа 3/19 за 3, и 20/30 за 1 поен. Значи промашени 10 слободни фрлања, што сигурно ќе направеа многу поголема разлика во утакмицата, бидејќи негативата на МЗТ низ цела утакмица беше 10-15 поени. А тоа за тројка - стварно неам зборови. Очаен шут.

Kajgana Shop

На врв Bottom