M
macgowan
Гостин
Жално е, многу е жално. Многу и е тешко на денешната власт сосе техничките/дополнителни министри и заменици помошници министри и останато.
На толку труд и мака, зорт од сите страни
и плус нон стоп да те е.ава неразумната марксистичко-ленинистичка опозиција
која редовно го јади стапот на дено на утакмицата оти не зна знање колку нив, со толку успешни проекти кои секојдневно ги сведочиме(ако јадат лаина понекој луѓе то му е работа)...со неколку стотици илјади јарани и јаранки распределени педантно на сите страни на македонскиот географски глобус на кои се им се даде и предаде и им се посоли и претури па пак посоли итн...на сето задоволство кое го доживеа овај народ пак и пак нема разбирање, неблагодарни сме, то е.
Јас се кладев пред некое време и тоа за поприлична софра дека ако има избори, сепак ќе тепа дпмне ама тесно. Не оти некој ги сака многу скм-пдп ама појќе ги неќи овие со зортот и ортомата како ореол над глава.
Пак велам, сакам да знам кај е комбето.
P.S.
Да сум на местото на Миленко, онака ко шо е разочаран последно време од се во републикава вклучувајќи го пастирот, место да чекам да ме фукни срцето, излив или не дај боже нешто споро ама многу полошо да го стаса, ќе се разнесам под кохонесите на александро со некоја паметна порака до сите јарани и јаранки за век да го памтат како маченик
На толку труд и мака, зорт од сите страни
![Вонземјанин :вонзем: :вонзем:](http://forum.kajgana.com/styles/default/xenforo/smilies/alien.png)
![Несигурен :unsure: :unsure:](/styles/default/xenforo/smilies/unsure.png)
Јас се кладев пред некое време и тоа за поприлична софра дека ако има избори, сепак ќе тепа дпмне ама тесно. Не оти некој ги сака многу скм-пдп ама појќе ги неќи овие со зортот и ортомата како ореол над глава.
Пак велам, сакам да знам кај е комбето.
P.S.
Да сум на местото на Миленко, онака ко шо е разочаран последно време од се во републикава вклучувајќи го пастирот, место да чекам да ме фукни срцето, излив или не дај боже нешто споро ама многу полошо да го стаса, ќе се разнесам под кохонесите на александро со некоја паметна порака до сите јарани и јаранки за век да го памтат како маченик
Последно уредено од модератор: