http://svedok.org.mk/mk/record.php?id=253Да, е. И Уставниот суд досега нема кажано ништо поинакво. За парно и негово плаќање и е ненадлежен. Овде се зборува за ингеренции на Претседател, утврдени со Устав. За кои по дефиниција е надлежен.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
http://svedok.org.mk/mk/record.php?id=253Да, е. И Уставниот суд досега нема кажано ништо поинакво. За парно и негово плаќање и е ненадлежен. Овде се зборува за ингеренции на Претседател, утврдени со Устав. За кои по дефиниција е надлежен.
и плус 600 000 од картите , абе цела Македонија Дпмне е. Дпмне е минато тоа е болната вистина, која многу ја знаат. Помина времето . Најлошо е шо и свесно мават со глава у зид. Ама ако се бројат деновите кога ке ќутат како пи*ки.Па само администрација на дпмне е 150-200к а кога ќе го помножиш најмалку х 3,дпмне има околу 600 гласачи на кои кога ќе го додадеш уште најлмалку 100к другото членство и 50к кои во последен момент би гласале за дпмне излегува дека приближно има 750к гласачи.
Тоа е болната вистина а сдсм ќе експлодирајте од завист
Истите муабети како пред секои избори: "готови сте", "помина вашето време", "паѓа режимот", "време е"... Како не ви здосади досега, јас не знам. Ај еднаш, два пати да е, ама девет пати досега истите муабети цело време.и плус 600 000 од картите , абе цела Македонија Дпмне е. Човече минато сте соочетесе со вистината. Помина вашето време. Најлошо е шо свесни сте , и свесно мавате со глава у зид. Ама ако ви се бројат деновите кога ке ќутите како пи*ки.Еве и администрацијата не ви е задоволна нешто у последно, се спремат за протести. И најверните ве напуштат?
Истите муабети како пред секои избори: "готови сте", "помина вашето време", "паѓа режимот", "време е"... Како не ви здосади досега, јас не знам. Ај еднаш, два пати да е, ама девет пати досега истите муабети цело време.![]()
Па само администрација на дпмне е 150-200к а кога ќе го помножиш најмалку х 3,дпмне има околу 600 гласачи на кои кога ќе го додадеш уште најлмалку 100к другото членство и 50к кои во последен момент би гласале за дпмне излегува дека приближно има 750к гласачи.
Тоа е болната вистина а сдсм ќе експлодирајте од завист
Да ја видиме прво одлуката и правните аргументи. Фино што се транспарентни, ќе може да се прочита.
Чим сте дошле до ситуација да се бламирате на ваков патетичен начин со анкетите и рејтинзите, тури му курот. Веќе видено.![]()
Ovaj pat e premnogu poinaku odkolku so mislis deka e isto
![]()
Se e toa del od politickata igra na sekoja opozicija i pozicija vo svetov, taka i kaj nas.Чим сте дошле до ситуација да се бламирате на ваков патетичен начин со анкетите и рејтинзите, тури му курот. Веќе видено.![]()
Ни монтирани разговори ни па еу и мурика колкава и да имаат помош од домашниот непријател (сдсм) нема да ја сменат вољата да граѓаните и вистината дека дпмне пак ќе победиКај беа тогаш тие 700.000 гласови на последниве избори ? Летате со паметот и тие и тие, на последниве избори имаше 481к дпмне и 283к сдсм, сега може само да погодуваме како ќе биде резултатот ама според мене сдсм може да се надева на некои си 100к гласови + додека дпмне ќе има сериозен пад ама пак не очекувам да бидат под 400к што значи ќе бидат тесни изборите.
Секој пат е поразличен од претходниот ама никако да победите.![]()
Ovaj pat e premnogu poinaku odkolku so mislis deka e isto
![]()
Имаме интересен гостин во Скопје.
http://plusinfo.mk/vest/61194/roman...ruta-kovesi-kje-se-druzi-so-janeva-vo-skopje-
Ни монтирани разговори ни па еу и мурика колкава и да имаат помош од домашниот непријател (сдсм) нема да ја сменат вољата да граѓаните и вистината дека дпмне пак ќе победи
Со толкава голема разлика во корист на дпмне не би рекол дека ќе бидат тесни изборите.
И баш заради таа разлика сдсм се плаши да излезе на избори што самата ги бараше.[DOUBLEPOST=1457639382][/DOUBLEPOST]
Секој пат е поразличен од претходниот ама никако да победите.
Да и сега е поразлично од последните избори.
И на последните избори бевте сигурни дека ќе победите ама загубивте 9:0 и сега овие што треба да бидап одамна е познато дека резултатот ќе биде 10:0 во корист на дпмне.
И тоа не само монтирани, туку креирани, монтирани, сечени, лепени и прелепувани, кратени и менувани разговори.Ни монтирани разговори ...
заради лепени , менувани разговори си даде оставка пола влада, значи карактер нулаИ тоа не само монтирани, туку креирани, монтирани, сечени, лепени и прелепувани, кратени и менувани разговори.
U pravo siНи монтирани разговори ни па еу и мурика колкава и да имаат помош од домашниот непријател (сдсм) нема да ја сменат вољата да граѓаните и вистината дека дпмне пак ќе победи
Со толкава голема разлика во корист на дпмне не би рекол дека ќе бидат тесни изборите.
И баш заради таа разлика сдсм се плаши да излезе на избори што самата ги бараше.[DOUBLEPOST=1457639382][/DOUBLEPOST]
Секој пат е поразличен од претходниот ама никако да победите.
Да и сега е поразлично од последните избори.
И на последните избори бевте сигурни дека ќе победите ама загубивте 9:0 и сега овие што треба да бидап одамна е познато дека резултатот ќе биде 10:0 во корист на дпмне.