UEFA Europa League 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
А после вие Син ќе го викните да објасни :coffee:[DOUBLEPOST=1457637330][/DOUBLEPOST]
Добро ете и Мурињо успеа да ја прееби цела екипа што неколку месеци пре дтоа беше шампион. Ете Хидинк колку толку ги среди. И сега не чини Мурињо? :X3:[DOUBLEPOST=1457637427][/DOUBLEPOST]
И прв да пуштат ќе треба крв да плукаат за да го поминат Дортмунд. Зошто воопшто да се трошат кога колку толку се во игра за титула во ПЛ? Како и да е в година ЛШ ќе играат така да.....

Покетино за ПЛ си ги чува силите?

I Dortmund igrase bez Gundogan na primer. Inace Totenhem sekoja godina dava 100m EUR za igraci, sramota e da se vagjaat so toa deka b-tim igral. I Dortmund e 5 boda zad prviot i izlaga so prv tim. Kako i da e, fala za gostuvanjeto, pred odenje neka pominat vo muzejot na BVB za dobar spomen i se gledame drugata nedela.

ЛИИИИИИИИИИИВЕРПУЛ ЛИИИИИИИИИВЕРПУЛ :oleee:

НЕ НА ЛАЦИО, БЕМ ТИ ЛАЦИО!!! :yid:

Де Геа моментално е број 1 голман во светот. Настрана пеналот што уствари го прочита само не успеа да го фати , али какво позиционирање и каква сигурност има при корнери и центаршутеви. :drk:

Ливерпул ли е, Барселона ли е? Ги немав гледано Јунајтед одамна ама ова е многу лошо, сигурно срушија рекорд на најмалку допири со топка и најмалку пасови у полувреме. Среќа имаат корпулентни играчи во одбрана кои добро се позиционираат во поголемиот дел + Де Хеа, па тешко се снаоѓаат ливерпулциве, а имаа 100% шанси.

Ливерпул ли е, Барселона ли е? Ги немав гледано Јунајтед одамна ама ова е многу лошо, сигурно срушија рекорд на најмалку допири со топка и најмалку пасови у полувреме. Среќа имаат корпулентни играчи во одбрана кои добро се позиционираат во поголемиот дел + Де Хеа, па тешко се снаоѓаат ливерпулциве, а имаа 100% шанси.
Нас Мидтјиланд не издоминира не па друг тим...

Не знам дали да се радувам или да тажам што нема да можам второ да гледам, тандер се надевам простено ми е.

Не успеав одпочеток да ја фанам утакмицава. Пенал ли беше или пак некој "шпански" . Добро сеа шпанец е изгледа судијава :ROFLMAO:

Што промаши Стариџ , зошто така на сила бе машко :confused:

Се надевам Челзи за 2 години ннема да биде како Јунајтед сега...аууу очај,..

И секоја чест за скаузериве баш кул играат (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom