UEFA Europa League 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Бенитез е добар тренер бе...

му ебам тоа шампионот :vozbud::pos:

Не биле само нашиве коментатори ретардирани :pos:

Biseri Adisa Hadžića i Saše Vugdalića sa OBN televizije:

"Večeras će se dosta pitati Ibrahimović i Lavezzi."

"Očekujemo veoma jaku i tešku tekmu, domaćin je favorit, ali je PSG iz Pariza favorit."

"Pitanje je u kojoj će minuti ući Cavani da odradi svojih dvadesetak minuta."

"Danas je odigrano četvrtfinale kupa BiH, izvinjavam se, ipak osmina finala. Ipak četvrtfinale, izvinjavam se, i ja nekada pogriješim."

"Sada Chelseaju trebaju dva gola za prolazak.

Kolega Adise, tačnije dva, a tri za produžetke."

"Povrijedio se Douglas Costa, velika je šteta za Chelsea."

"Obrana Chelseaja izgleda dobro, posebno kada govorimo o francuskom prvenstvu."

“Ibrahimovic zabija za 1:2! Prva utakmica je zavrsila isto 2:1 pa ako ovako ostane do kraja igraju se produzetci“

"Chelsea-ju sada treba 2 gola i da plaču za produžetke. - Nema produžetaka više kolega."

"Poštovani gledaoci slijedi vaša omiljena serija Dolina suza, a ja idem bez suza."

Бенитез е добар тренер бе...

му ебам тоа шампионот :vozbud::pos:

Па и Бенитез да го стават ќе си заврши солидна работа и ќе ги внесе во ЛШ.
Што па толку на секое негово спомнување во било која конотација се палите, како све што водел да било катастрофално.
Челзи, Валенсија и Ливерпул му беа успешни етапи.
Во Реал гледаме дека со право ги држел на клупа тие што се плачеа за да го избркаат, иако не е Реал материјал ради калкулантскиот пристап.
Единствено со Интер се избрука на големо.

Што па толку на секое негово спомнување во било која конотација се палите, како све што водел да било катастрофално.
Во Реал гледаме дека со право ги држел на клупа тие што се плачеа за да го избркаат, иако не е Реал материјал ради калкулантскиот пристап.
Ние Интерашите со право се палиме и го ругаме на секое. А за другите не знам, изгледа никој не го сака.... му ебам тоа шампионот. :pos:

У ствари не бе, у Интер имал стари и истрошени играчи, затоа не успеа. :(

кога сме кај Бенитез, потпишал 3 годишен договор со Њукасл.
Француското првенство има причина да жали, зошто повеќе Њукасл нема да преплатува играчи од нивно првенство. :D

Ние Интерашите со право се палиме и го ругаме на секое. А за другите не знам, изгледа никој не го сака.... му ебам тоа шампионот. :pos:

У ствари не бе, у Интер имал стари и истрошени играчи, затоа не успеа. :(

Шампион беше и тоа тренериште беше како од шала се пласираше во полуфинале во ЛШ и зема 2 пати шпанско, но оттогаш работите се сменија, така да моментално е далеку од шампион за тоа се слагам, АМА на Манчестер не му треба шампион туку човек кој ќе им обезбеди четврто место.

А Интер па откако расчисти со Бенитез моментално се врати на шампионските патеки и во наредните години зема уште 2-3 ЛШ

Сезонава и онака заспивам на сред утакмица, ми ја уби сета желба за гледање фудбал и онака ми е meh, ама вечерва има некое жарче во мене шо ми едвај ја чека утакмицата и да им ебеме мамицата в дуп!

Со Наполи се избрука повеќе отколку со Интер, само бидејќи се работи за Наполи не се крена толку прашина.

Шампион беше и тоа тренериште беше како од шала се пласираше во полуфинале во ЛШ и зема 2 пати шпанско, но оттогаш работите се сменија, така да моментално е далеку од шампион за тоа се слагам, АМА на Манчестер не му треба шампион туку човек кој ќе им обезбеди четврто место.

А Интер па откако расчисти со Бенитез моментално се врати на шампионските патеки и во наредните години зема уште 2-3 ЛШ
Абе сите го зборите тоа, Интер после Бенитез се вратиле на шампионските патеки бла бла.
Ние не го викаме тоа, ние му јадеме гомна на Бенитез што не успеа да освои титула у првата сезона и за 6 месеци успеа комплетно да ја преебе цела екипа која пред исто толку месеци беше Европски првак.
6 месеци после Бенитез во истата сезона еден скаут/спортски директор успеа да освои Куп на Италија и до претпоследно коло да се бори за титула, најверојатно и ќе ја освоеше ако не загубеше 3-0 од Милан.

За после 2011та година се други муабети што немаат врска со Бенитез.

Еве Мондонико ги спомна Наполи, дебелиот ги врати 2 скалила подоле од што ги крена Мацари со подпросечен состав. Еве ги гледаме сеа со Сари.

Ние не го викаме тоа, ние му јадеме гомна на Бенитез што не успеа да освои титула у првата сезона и за 6 месеци успеа комплетно да ја преебе цела екипа која пред исто толку месеци беше Европски првак.

Бенитез освои Супер Куп и Светско клупско првенство. :D
А дека го упропасти тимот , така е.

Абе сите го зборите тоа, Интер после Бенитез се вратиле на шампионските патеки бла бла.
6 месеци после Бенитез во истата сезона еден скаут/спортски директор успеа да освои Куп на Италија и до претпоследно коло да се бори за титула, најверојатно и ќе ја освоеше ако не загубеше 3-0 од Милан.

За после 2011та година се други муабети што немаат врска со Бенитез.

Еве Мондонико ги спомна Наполи, дебелиот ги врати 2 скалила подоле од што ги крена Мацари со подпросечен состав. Еве ги гледаме сеа со Сари.

кажав дека брука и срамота беше во Интер нема збор тука, факт е дека секој после среќниот ќе поминеше неславно ама тој помина катастрофално, него мене друга ми беше поентата, а пошто сме офтопик во наредна прилика ќе се дообјаснуваме

за Наполи заборајв да споменам и таму не помина најславно ама имаше светли моменти како ЛЕ и куп мислам освои, црна точка му беше лигата

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom