Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Подобро остави го така како фабрички или пак ако сакаш таквото подобро е ксенонско кое е докажано со години додека со ЛЕД ќе треба да смениш или доградиш реглер за Лед светилкаво дилема сум дали да купам LED или xenon светла, за xenon знам и сум имал искуство со нив но ме итресира дали некој имал искуство со LED светла дали некој има купено и испробано како се имаат покажано, дали се подобра заменеа за стандарните од xenon или сеуште не се стигнати до тоа ниво на развој за споредба со xenon светла.
Кај да најдам брисачи Bosh или Wurth за нормална цена, низ Скопје.
Vo Autolider prasaj,mada ispod 300 denara eden ne veruvam da gi najdes.Prasaj i vo Lukena,I Euro07.
Види во шамад, сега имаат некои попусти, целиот флаер го имаше на фбКај да најдам брисачи Bosh или Wurth за нормална цена, низ Скопје.
Читам боја за стоп светла и ми текна да прашам... Има некој користено ваков спреј ? Што ефект има ? Се бои пластиката директно ?Види во шамад, сега имаат некои попусти, целиот флаер го имаше на фб
само овие им се некои основни модели на бош, ти ако сакаш од свитканите новите модели тогаш тие се скапи ако се бренд, инаку имаш на лукоил во црвено пакување свиткани, дали праксис беа незнам, јас такви имам земено и добри се ... по 150 денари е еден
Прегледај го приврзокот 140957
Види во шамад, сега имаат некои попусти, целиот флаер го имаше на фб
само овие им се некои основни модели на бош, ти ако сакаш од свитканите новите модели тогаш тие се скапи ако се бренд, инаку имаш на лукоил во црвено пакување свиткани, дали праксис беа незнам, јас такви имам земено и добри се ... по 150 денари е еден
Прегледај го приврзокот 140957
Веројатно се она демоде затемнети штопови темни црниЧитам боја за стоп светла и ми текна да прашам... Има некој користено ваков спреј ? Што ефект има ? Се бои пластиката директно ?
Пластиката на 3тото стоп светло матирало, нема сјај и како рапаво станало, појма немам од што... Доколку користел некој ваков спреј, би ми помогнал или да барам нова пластика ?
да . 1.9 тди е гт верзија 96/97 година1.9 tdi 110 ks taka rece ??? Za toj motor 10-40 maslo, ti sobira okolu 3,7-3,8 litri so se filterot, a jas so godini stavam Pennasol, na nego vika made in Germany, pa sega kolku e tocno neznam, ama mu odgovara na toj motor odlicno. Go menuvam ednas godisno ili na nekoi 7000 km od prilika i ne go trosi ic, a i ne e skapo masloto...
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Pa da de poslednite serii na 3-ka, a toa gt verzija se odnesuva na oprema... Inaku kako sto pisav pogore na toj motor toa ulje koristam so godini i super mu "lezi"да . 1.9 тди е гт верзија 96/97 година
Nema greska... I jas go vidov toa na youtube i probav i zimi takvoto e... Pastata za zabi e mnogu slab abraziv... Poliranje na farovi e ista procedura kako poliranjr karoserija i ima efekti, samo posle poliranjeto ako stoi cesto na sonce znaat brzo da pozoltat...Хм хм полирање фарови ?! А бе земи паста за заби и четкица потоа полирај и поблескаво здравје
Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk
фала ти ке го побарам битно сега знам дека треба 10w40Pa da de poslednite serii na 3-ka, a toa gt verzija se odnesuva na oprema... Inaku kako sto pisav pogore na toj motor toa ulje koristam so godini i super mu "lezi"
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk