JimmyFloydBottleBank
Rimtutituki
- Член од
- 29 ноември 2010
- Мислења
- 6.801
- Поени од реакции
- 8.600
Пред 35 минути имало некое мало бранче.Кога ќе биде следниот бран комплетирани трансфери бе...ајде веќе![]()
Да не сакате да почнеме уште една лига со второлигаши Soccer Manager (Championship)?
![]()
Monchengladbach - 38.6M - AcceptedKoj e Robert so Lester sto se borime za Gimenez od Atl. Kolku ponudil Robertco da mu skratam makite da ne se nadeva za toj transfer
А сакаш ја да понудам 50 милки па да видеш кај ке дое?[DOUBLEPOST=1457375927][/DOUBLEPOST]Прегледај го приврзокот 140937
Koj e Robert so Lester sto se borime za Gimenez od Atl. Kolku ponudil Robertco da mu skratam makite da ne se nadeva za toj transfer
Нека биде твој ае јас ја раскинав понудатаР
А сакаш ја да понудам 50 милки па да видеш кај ке дое?
Нее, не.. Ја повлече понудата за да пушти 50м, ама не знел дека неможеш да пушташ кога веќе има прифатена, и демек ајде нека ти е... хахахахахахахаMi se zakani prvo pa ja povlece pon![]()
Po sekoja cena sakav da go imam. I na fantasy go igram cesto. Mlad e, a i ke mu se kachuva rejtingot. E sea fintata e so ednas god pomalku se kacbuval rejtingot kako sto doznav :d38.6M за Хименез![]()
Цццц па знаев дека он ке го земе не сум толку глуп он има понудено 38м а ја 25м и ај не ме закачај да не го викнам ДаниБМВНее, не.. Ја повлече понудата за да пушти 50м, ама не знел дека неможеш да пушташ кога веќе има прифатена, и демек ајде нека ти е... хахахахахахаха![]()
Не се смеј да не те сокапам од ќотек.[DOUBLEPOST=1457377959][/DOUBLEPOST]Нее, не.. Ја повлече понудата за да пушти 50м, ама не знел дека неможеш да пушташ кога веќе има прифатена, и демек ајде нека ти е... хахахахахахаха![]()
И сега кога отворив таму, што да видамИзбагирана играва до бескрај
Одам да местам измени и ми ги дава играчите од тимот од другата лига![]()