Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
За заинтересираните, најверојатно ќе оди снимка на А2 од 3,00.

Ја пропуштив вчера у 3 после полноќ утакмицата да на ја има некој снимано да ја закачи на нет ? Со многу луѓе што правам муабет што гледале на ТВ ми викаат интересна утакмица неизвесна како НБА да гледаш со тајмаути и пресврти.

Дај бе па ти, како да сте играле финале лига шампиони. Побарај ако не да ти ја вртат цела година, јака работа сте направиле. Натпревар како натпревар добар за мизерните македонски услови на кој сме навикнати во последниве 10 години. Секоја чест на Фемили ради нив одам МЗТ да го гледам.

Дај бе па ти, како да сте играле финале лига шампиони. Побарај ако не да ти ја вртат цела година, јака работа сте направиле. Натпревар како натпревар добар за мизерните македонски услови на кој сме навикнати во последниве 10 години. Секоја чест на Фемили ради нив одам МЗТ да го гледам.

добро де. ти не мора да гледаш секој за на свој начин го осеќа клубот, јас сакам кошарка и овој натпревар за мене влегува во оние антологиските по неизвесност возбуда и се друго, исто како оние кои ги даваат од НБА на ESPN каде победниците се решаваат во последни секунди.

Поместување или најубаво кажано...поставување на нови стандарди во навивањето во Македонија !!!

На телевизија ја гледав утакмицата од 3та четвртина, за ФА големо браво, на крајот кога Фени се доближи малце паднавте за после во продолжението да се продолжи на ниво со оглед на тоа дека траеше утакмицата 2 саати, за играчкиот дел, копилето Зивче најдобар, Јане стандард и мојот човек Аврамовски одличен :) ако му текиња на некој го бранев на почеток на сезона
П.С. Што пишуваше на кореографијата и на паролата? Мал минус за тоа, првиот дел не се гледа.
Поздрав

Поместување или најубаво кажано...поставување на нови стандарди во навивањето во Македонија !!!
...standardite nekoj se trudi da gi postavi,ama nekoi se daleku uste od postavuvacite...00:31...00:45-00:58...01:15...
inaku "kosooka" POLN POGODOK!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom