ТА Евролига 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата ColdSky
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Auuu kakva odbrana igra Zvezda ginat na teren

Za Hendrix ne bi dal ni pet pari.Centar,crnec a kako nekoe picence e.Cudna rabota.

Respekt za Zisis,kakva partija igra ... :bravobe::bravobe: 23 poeni,4 skoka i 4 asistencii.9 fauli napraveni nad nego.:shok2:

Zalgiris imaat zemeno dobar plej.Da se razigra malce i ke bide epten korisen.[DOUBLEPOST=1457120386][/DOUBLEPOST]Dangubic za zalenje e.Crepot ne uspea aut da izvede.:facepalm:Tri igraci mu izlegoa za da ja primat topkata,toj kako da se blokira,ne mrdase covekot.:sleep:

Vesely kako pcuese na srpski,partal gi napravi.:pos:

Последно уредено:
Каква партија на Зисис , каква елеганција :bravobe:

Рендл не знам од каде го земале литванциве , ама ќе биде за брзо љубимац како шо вика говедово на ск. Одличен плеј.

Каква Ѕвезда, кога писнал Зоц на полувреме :icon_lol:
Ги размонтираа, од каде да излезат не знаеа гостиве.

Како и да е, сосема пристојна партија на Звезда во утакмица која однапред беше отпишана. Не се можеше против шутерското шоу на Датоме и Богдан, атлетски страшна екипа има Фенер, ако бидат психички на ниво најозбилен конкурент на ЦСКА се.

Некогашниот прв пик на НБА драфтот Ентони Бенет е блиску до потпис со Фенер, би можел да игра само во Турското првенство, затоа што во Евролига е затворен рокот за трансфери...

Не се баш најзадоволни во Истанбул од Перо, па веројатно оцениле дека им е потребен уште еден играч внатре , затоа што Удох и Весели се преоптеретени и го играат секој меч 32+ минути....

Поради тоа им е потребен уште еден играч, ако се повредат Весели или Удох отиде сезоната...

Некогашниот прв пик на НБА драфтот Ентони Бенет е блиску до потпис со Фенер, би можел да игра само во Турското првенство, затоа што во Евролига е затворен рокот за трансфери...

Не се баш најзадоволни во Истанбул од Перо, па веројатно оцениле дека им е потребен уште еден играч внатре , затоа што Удох и Весели се преоптеретени и го играат секој меч 32+ минути....

Поради тоа им е потребен уште еден играч, ако се повредат Весели или Удох отиде сезоната...
Повреден е Перица,а Бенет е пропалица.Кај го нашле него не ми е јасно.

Повреден е Перица,а Бенет е пропалица.Кај го нашле него не ми е јасно.
Знам дека е повреден, ама ја сака и чашката многу... :icon_lol:, тоа кај Жељко многу многу не проаѓа, каков таков ваљда ке пројде Бенет за во Турско првенство...

+7 за Уникаха во Барселона, ако загуби Барса, тешко Пасквал да дочека петок и ЕЛ...

+7 за Уникаха во Барселона, ако загуби Барса, тешко Пасквал да дочека петок и ЕЛ...
И тоа против ваква мртва Уникаха, се распаѓаат веќе месец два, непрепознатливо лошо играат и доаѓаат Нелсон и Џексон неписмениве да продаваат маалски фори во Блауграна.. Има страшен напаѓачки потенцијал, ама Чави во негов стил, акцент става на одбрана, некој грчки стил сака да фура а нема играчи за тоа.. има Порше го вози ко Цитроен. Не верувам да го бркаат сега, во тек на сезона во ниеден случај, ама ако не обезбеди ни титула ни топ8, ќе лета ко партал.

И тоа против ваква мртва Уникаха, се распаѓаат веќе месец два, непрепознатливо лошо играат и доаѓаат Нелсон и Џексон неписмениве да продаваат маалски фори во Блауграна.. Има страшен напаѓачки потенцијал, ама Чави во негов стил, акцент става на одбрана, некој грчки стил сака да фура а нема играчи за тоа.. има Порше го вози ко Цитроен. Не верувам да го бркаат сега, во тек на сезона во ниеден случај, ама ако не обезбеди ни титула ни топ8, ќе лета ко партал.
Среќа и Уникаха се глупи, 16-2 серија во 4/4 им направија...[emoji32]

Каква утакмица играат Банвит и Фенер... Се што фрлија влезе, 50 поени во прва четвртина.. Богдан 4/4 за три :kajgana:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom