Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
@Џонтра Волта, не се копија, туку Red Dragon e prequel на Silence, а во Hannibal дејството е после Silence.

Red Dragon > Silence of the Lambs > Hannibal. Вака најубаво е да се гледаат. Тој Hannibal Rising не ни вреди да се гледа :)

Поскапиот го земавме.
Супер, еве ти ќе споделиш искуства со него. Би требало да е подобар, односно проблемот со врела вод на слаб проток да се елиминира со одбирање на соодветна температура.

@Џонтра Волта, не се копија, туку Red Dragon e prequel на Silence, а во Hannibal дејството е после Silence.

Red Dragon > Silence of the Lambs > Hannibal. Вака најубаво е да се гледаат. Тој Hannibal Rising не ни вреди да се гледа :)
Знам, 10 години пред и после Silence of the Lambs се дејствијата фактички. Не ми се нешто посебно ај Ред Драгон е океј до негде, а Ханибал за кур не го бива.
Една класа испод Јагнињата ми се, тој е уникат.

Според мене најубаво е да се гледаат како што се излезени, како и секој друг серијал што има приквелс.

Гримсби јак. :ROFLMAO: Кој го свиѓал Диктаторот ќе го свиѓа и овој. :icon_mrgr:

Супер, еве ти ќе споделиш искуства со него. Би требало да е подобар, односно проблемот со врела вод на слаб проток да се елиминира со одбирање на соодветна температура.

Да го монтираме таман за некој месец дена, ќе споделам како е. Се надевам дека се ќе е ок :)

Дај бе активирајте се малку темата за ножеви партали направи....

ili wot nema net pa aj ke kutime seas<4+2=6

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Луѓе, пријатели ме замолија да го разгледам Panasonic RE-12RKE китот и изгледа прилично добра понуда, со 3,3KW на -7.

Дали некој знае какви се Panasonic-ов за греење, дали имаат некакви познати маани или проблеми во греењето, дали често влегуваат во дефрост, и долгорочно дали имаат проблеми во смисла на брзо расипување?

Дали имаат некои специфичности како на пример бучни единици, големо струење и слично што моѓе да го наруши комфорот.

http://www.aircon.panasonic.eu/HR_hr/specs/7510/74197/42/

Дај бе активирајте се малку темата за ножеви партали направи....

ili wot nema net pa aj ke kutime seas<4+2=6
Испоотворивме посебни теми за се и сешто и малку падна активноста тука. А плус уште сме под импресии од оскариве па таа беше поактивна.

ОТ: Јас само Creed го поминав во последно време и ми се допадна. Тука негде е со Southpaw, со таа разлика што Southpaw ми беше подобра спортска драма а Creed повеќе ме мавна на носталгија (Rocky). Беше добро да се види Stalone во нова добра улога после долго време.

Дали некој знае какви се Panasonic-ов за греење, дали имаат некакви познати маани или проблеми во греењето, дали често влегуваат во дефрост, и долгорочно дали имаат проблеми во смисла на брзо расипување?...
Druze moite imaat Panasonic CS-G93KE u dnevna veke 10 godini (cistenje servis sekoja godina redovno) raboti besprekorno tivka e gree dobro i kolku sto znam ne odi cesto vo defrost, imam slucajno citnato na eden bg forum za greska ama i podole pofalba za panasonikot:
http://forum.setcombg.com/климатици-panasonic-national/56896-панасоник-cs-g93ke-и-грешка-h19.html
Neznam denes ama na vremeto pravea kvalitetni klimi definitivno..

1. Lock, Stock and Two Smoking Barrels
2. Snatch
3. Sherlock
4. The Man from U.N.C.L.E
5. Rocknrolla
6. Sherlock Holmes: A Game of Shadows/Revolver

Хах, добар обид за реставрација на темава :D

1. Lock, Stock and Two Smoking Barrels
2. Snatch
3. Revolver (подценеет)
4. Rocknrolla
5. The Man from U.N.C.L.E