- Член од
- 29 ноември 2014
- Мислења
- 118
- Поени од реакции
- 157
А кој модел го зема, поскапиот или поефтиниот?
Поскапиот го земавме.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А кој модел го зема, поскапиот или поефтиниот?
Супер, еве ти ќе споделиш искуства со него. Би требало да е подобар, односно проблемот со врела вод на слаб проток да се елиминира со одбирање на соодветна температура.Поскапиот го земавме.
Знам, 10 години пред и после Silence of the Lambs се дејствијата фактички. Не ми се нешто посебно ај Ред Драгон е океј до негде, а Ханибал за кур не го бива.@Џонтра Волта, не се копија, туку Red Dragon e prequel на Silence, а во Hannibal дејството е после Silence.
Red Dragon > Silence of the Lambs > Hannibal. Вака најубаво е да се гледаат. Тој Hannibal Rising не ни вреди да се гледа![]()
Според мене најубаво е да се гледаат како што се излезени, како и секој друг серијал што има приквелс.@Џонтра Волта, не се копија, туку Red Dragon e prequel на Silence, а во Hannibal дејството е после Silence.
Red Dragon > Silence of the Lambs > Hannibal. Вака најубаво е да се гледаат. Тој Hannibal Rising не ни вреди да се гледа![]()
Кој го свиѓал Диктаторот ќе го свиѓа и овој. Супер, еве ти ќе споделиш искуства со него. Би требало да е подобар, односно проблемот со врела вод на слаб проток да се елиминира со одбирање на соодветна температура.

Испоотворивме посебни теми за се и сешто и малку падна активноста тука. А плус уште сме под импресии од оскариве па таа беше поактивна.Дај бе активирајте се малку темата за ножеви партали направи....
ili wot nema net pa aj ke kutime seas<4+2=6
Druze moite imaat Panasonic CS-G93KE u dnevna veke 10 godini (cistenje servis sekoja godina redovno) raboti besprekorno tivka e gree dobro i kolku sto znam ne odi cesto vo defrost, imam slucajno citnato na eden bg forum za greska ama i podole pofalba za panasonikot:Дали некој знае какви се Panasonic-ов за греење, дали имаат некакви познати маани или проблеми во греењето, дали често влегуваат во дефрост, и долгорочно дали имаат проблеми во смисла на брзо расипување?...

сФеШо е подценетотo во револвер?![]()
Не заебавај, му ебаа маме критичари. Не е до толку, интересен е дури и појма да немаш што се случува.