Soccer Manager (Kajgana Europa League)

Колку да е буџетот? (мил)

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.098
Затоа без да пишам официјално дека се пријавувам ме додаде во листата, дури и тим ми пиша :D
Ти ми требаш во организацијата, мора да се лижам малце, како Рики за модераторското место. :D

Schtrawzenigger

and the Baltic Fleet
Член од
9 јули 2013
Мислења
701
Поени од реакции
2.476
Прифати ме со Монако у другата, да ја осетам играта малце.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.499
Поени од реакции
28.956
Дајте со што помал буџет да играме ако стварно сакаме пореално да бидне да не може многу да се купуваат појакиве играчи.

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk
Со 60-ки да почнеме за да има подолг период за составување тим и поголеми борби на трансфер пазар. Да прашам дали трансфери ке праиме само меѓу нашиве екипи или и од екипи шо не се во нашата лига ќе може да пазариме ?[DOUBLEPOST=1457183263][/DOUBLEPOST]
Иначе има 42 гласа, а 35 играчи.. Брутус излеа стварно поминал на темава. :pos:
Кој гласал за мене ?? :D
Списокот на живи гласачи да се објави јавно за да нема местење на избори и полнење на гласачки кутии.

Последно уредено:

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Со 60-ки да почнеме за да има подолг период за составување тим и поголеми борби на трансфер пазар. Да прашам дали трансфери ке праиме само меѓу нашиве екипи или и од екипи шо не се во нашата лига ќе може да пазариме ?[DOUBLEPOST=1457183263][/DOUBLEPOST]
Кој гласал за мене ?? :D
Списокот на живи гласачи да се објави јавно за да нема местење на избори и полнење на гласачки кутии.
Можеш и од екиши што не се у наша лига. За екипи што ќе бидат у наша лига, а ќе немаат менаџер можеш само со кеш да им купиш играч, додека овие што не се у наша лига можеш и да трампаш играчи ( 2 највише од твојот тим) за некој нивни.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.098
Како што гледам нема да има нови, па ќе биде ждребот скоро скоро. :D

O

ob1

Гостин
Ја се откажувам да знаете, подобро сега пред да почнете отколку на средина на сезона да ја баталам играва.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Како што гледам нема да има нови, па ќе биде ждребот скоро скоро. :D
Ете гледаш има некој што ќе се откажуваат, тагни ги сите пак за сигурно да знаеш.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.098
Значи ќе одам по реден број по членови како сте се пријавувале тие што немате одберено екипа, а екипите ќе си бидат по реден број како што се пишани во првиот пост. Ќе удрам на еден генератор рандом бројки...и ќе ги поврзаме по членовите.. Пример ако се паднат 23, 11, 8... Првиот на листата од членовите ќе го добие 23тиот клуб, вториот член - 11тиот клуб...и така. :D

1. @JimmyFloydBottleBank
2. @Black Knight
3. @aleksandar09
4. @Makaron
5. @acereal
6. @Schtrawzenigger
7. @Ilumious
8. @Goldie
9. @Tоni
10. @BilboBaggins
11. @Сладоледџија
12. @Дон Џелатимус
13. @dragonsky
14. @Гард
15. @Newton'
16. @druidmkd
17. @KaWa

*Претходната пат @Chazzspaz сум го борел 2 пати, значи еден играч помалце сме. :D

1. Евертон
2. Волфсбург
3. Леверкузен
4. Виљареал
5. Севиља
6. Билбао
7. Валенсија
8. Зенит
9. Монако
10. Лион
11. Шахтјор
12. Динамо К.
13. Фиорентина
14. Лацио
15. Интер
16. Порто
17. Бенфика
------------------------------------------
*Спортинг и Фенербахче ќе влезат во лигата, ама од старт без тренери.. Најверојатно ќе треба да се најде уште некоја екипа што ќе биде без тренер.

Имате 2-3 саати време да откажете ако не планирате да играте. :)

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Значи ќе одам по реден број по членови како сте се пријавувале тие што немате одберено екипа, а екипите ќе си бидат по реден број како што се пишани во првиот пост. Ќе удрам на еден генератор рандом бројки...и ќе ги поврзаме по членовите.. Пример ако се паднат 23, 11, 8... Првиот на листата од членовите ќе го добие 23тиот клуб, вториот член - 11тиот клуб...и така. :D

1. @JimmyFloydBottleBank
2. @Black Knight
3. @aleksandar09
4. @Makaron
5. @acereal
6. @Schtrawzenigger
7. @Ilumious
8. @Goldie
9. @Tоni
10. @BilboBaggins
11. @Сладоледџија
12. @Дон Џелатимус
13. @dragonsky
14. @Гард
15. @Newton'
16. @druidmkd
17. @KaWa

*Претходната пат @Chazzspaz сум го борел 2 пати, значи еден играч помалце сме. :D

1. Евертон
2. Волфсбург
3. Леверкузен
4. Виљареал
5. Севиља
6. Билбао
7. Валенсија
8. Зенит
9. Монако
10. Лион
11. Шахтјор
12. Динамо К.
13. Фиорентина
14. Лацио
15. Интер
16. Порто
17. Бенфика
------------------------------------------
*Спортинг и Фенербахче ќе влезат во лигата, ама од старт без тренери.. Најверојатно ќе треба да се најде уште некоја екипа што ќе биде без тренер.

Имате 2-3 саати време да откажете ако не планирате да играте. :)
https://www.random.org/lists/
Еве овде може да се избере рандом ... пример ете тимовите се подредени така и како што се членовите само пиши бројки една под друга од 1-17 и стегни рандом и после тоа ќе видиме кој како паднал

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.499
Поени од реакции
28.956
@ManUtdChampions a ние шо имаме избрано екипи у посебна лига ке играме ?

Kajgana Shop

На врв Bottom