Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Не знам како ке е со работа, али би требало да сум по Скопје у неделата.

И ја сам за да глеамо фузбал, да едемо кикирики и да мезимо такозвано пиво
Илуминумоузис гу знам, Видук мислу дека га знам али незнам појма :icon_mrgr:\
Ke глеамо ли јунајтед, Јунајтед?

Sto ne spomnavte za so Arsenal be, a ne se drvava,ili vi fufkase od decata na Venger :D

Читам овде нешто за некој амц од Порто, Бенфика или кај и да е... Ќе прашам нешто. Аман бе?! Абе аман! Пак ли амц е приоритет за транфер?!? Ерера дреме на клупа во голем дел од сезоната, Мата се игра на неприродна позиција, незнаат кај да ги пикаат, овие уште еден ќе купувале на таа позиција и тоа за баснословна сума. Ако купуваат нека купуваат штопери и крила/бекови. Али пред се да им се даде шанса на младиве. Единствено во моментов би прифатил Џонс да го продадат во Арсенал за 35м. £(само Венга би платил милиони за него :kuracc:) и на негово место да се купи тој од Евертон, Стоунс. И јас мислам д!ка треба да се насочат на домашни играчи. Дости ни е од факинг шпанци, португалци што неможат да добијат дуел на терен.

Пред 3 години денеска, последниот натпревар на Ферги у ЛШ... сестрата твоја турска у гз да ти ја изнаебам, и на тоа педерчето шпанско пу:гомце::гомце::гомце:

Како ги гледет овие од страна хахаха

Инаку за сите наши навивачи кои ќе го бодрат Јунајтед на Енфилд во Лига Европа ќе добијат дресови како поклон. Добар гест.

Дегените ќе ги раздаваат по другари/фамилија.Идеата на клубот е да создадат "wall of white"

Имат направено повеќе со беџот од ЛЕ, никој не им ги купува и сега ај ќе ги даваме :)

За кого да навиваме после, за Ватфорд или за Лестер? :icon_lol:

Понекад си ги викам Лајчестер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom